Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

lenovo logo red

ThinkPad E590 20NB

Dankzij het gestroomlijnde ontwerp met veel vermogen en een fraaie metalen constructie is de ThinkPad E590 de ideale laptop voor professionals die technologie serieus nemen. Dit zakelijke apparaat levert krachtige prestaties. Bovendien houden robuuste beveiligingsfuncties je belangrijke gegevens veilig.

NU VOOR MAAR € 699,- OP=OP

KOOP HIER
  • Intel Core i5 8265U
  • 512 GB SSD NVMe
  • 8 GB RAM
  • 15.6" IPS 1920 x 1080
  • UHD Graphics 620
  • Win 10 Pro 64 bits
  • Wi-Fi, Bluetooth
  • zwart
Lenovo ThinkPad E590 20NB
Lenovo ThinkPad E590 20NB
Lenovo ThinkPad E590 20NB

Betere beveiliging

Met de optionele beveiligingsfunctie van de ThinkPad E590 heeft je bedrijf de controle in handen. De vingerafdruklezer zorgt voor veilige biometrische verificatie en de discrete Trusted Platform Module (TPM) versleutelt de gegevens op hardwareniveau. Wij zorgen voor de beveiliging zodat jij kunt zorgen voor je bedrijf.

Betere beveiliging

Volgepakt met vermogen

De ThinkPad E590 werkt met de nieuwste Intel® Quad Core™-processors. Daardoor gaat alles sneller, van dagelijkse computertaken en het openen van grote mediabestanden tot het laden van supersnelle games.

Volgepakt met vermogen

Ontworpen voor het bedrijfsleven, getest in de praktijk

De ThinkPad E590 is getest volgens kwaliteitscontroles die voldoen aan industrienormen en zo de betrouwbaarheid garanderen. Onze pc's uit de ThinkPad E-serie ondergaan een hele reeks testen zoals duurzaamheid van de scharnieren, ventilatortesten voor een goede warmteregulering, testen voor trillingen en niet-repetitieve schokken voor dagelijks gebruik en transport, en zelfs toetsenbordtesten om de stevigheid en duurzaamheid van de toetsen en onderdelen te verifiëren. Met de aanschaf van de E590 krijg je de perfecte combinatie van waarde en duurzaamheid.

Ontworpen voor het bedrijfsleven, getest in de praktijk

Laat zien wie je bent

De ThinkPad E590 heeft een dun en licht ontwerp met een gestroomlijnde metallic afwerking en is verkrijgbaar in twee exclusieve kleuren. Kies voor een stijl die bij jou past, in zilver of zwart. Welke je ook kiest, je maakt zeker indruk.

Laat zien wie je bent

Houd je reisbudget in de hand

Als je voor vergaderingen de hele wereld afreist, kun je op de ThinkPad E590 vertrouwen om je webvergaderingen moeiteloos te organiseren. Deze zakelijke computer beschikt over verbeterd bellen met VoIP, een HD-webcam, dubbele microfoons met ruisonderdrukking en Dolby® Audio™. Waar je ook zit, het is net of je samen in dezelfde ruimte bent. De E590 is bovendien ook gecertificeerd voor Skype.

Houd je reisbudget in de hand

Van 0 tot 80 in 60 minuten

Met een batterijduur van maar liefst 13 uur levert de ThinkPad E590 een optimale productiviteit.* En bovendien zorgt de Rapid Charge-technologie dat je batterij binnen een uur weer voor 80% is opgeladen. Zo is een uurtje lunchpauze of een tussenstop voldoende om je batterij nog een werkdag lang te kunnen gebruiken.

* Op basis van tests met MobileMark 2014. Batterijduur kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van instellingen, gebruik en andere factoren. Voor de Rapid Charge-functionaliteit is een netvoedingsadapter van 65 W nodig.

Van 0 tot 80 in 60  minuten