• Gratis thuisbezorgd vanaf € 25*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

2 gratis tickets van Racesquare t.w.v. € 50

Bij aankoop van een Lenovo Gaming 3 of IdeaCentre Gaming 5

Bij aankoop van een AMD Gaming 3 of IdeaCentre gaming 5 ontvang je 2 GRATIS TICKETS voor RaceSquare.

Lenovo RacesquareLenovo Racesquare

Deelnemende producten

Claiminstructies

Koop het product, ga naar www.lenovoactie.nl, kies Racesquare actie en meld je aan voor de tickets. De tickets worden per e-mail verstuurd.

Campagnevoorwaarden

Deze actie geldt alleen voor aankopen van een Lenovo AMD Gaming 3 product gedaan in Nederland in de periode 01 juli 2022 t/m 30 september 2022 of zolang de voorraad strekt. Registreren voor de gratis kaarten voor Racesquare kan tot uiterlijk 30 september 2022. Deze actie geldt uitsluitend voor

Lenovo AMD Gaming 3 producten met de volgende type nummers:

Lenovo IdeaCentre G5 14ACN6
Lenovo IdeaCentre G5 14AMR05
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH05
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH7
Lenovo IdeaPad Gaming 3 16ARH7


Bij deelname aan deze actie ga je akkoord dat jouw ingevoerde naam en e-mail adres worden gedeeld met Racesquare voor het ontvangen van de kaarten.
Wij adviseren je het originele aankoopbewijs te bewaren voor garantiedoeleinden en je Lenovo Legion product te registreren op www.lenovo.com.
Lenovo behoudt zich het recht voor deze actie te wijzigen of te annuleren zonder kennisgeving aan de deelnemers. Minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar. Nog geen 18 jaar oud? Vraag dan aan je ouders of wettelijke vertegenwoordiger om de inschrijving te voltooien.
De acties op Lenovoactie.nl en Lenovoactie.be worden in opdracht van Lenovo B.V. uitgevoerd door Marketing Techniek. De websites zijn eigendom van Marketing Techniek. De verantwoordelijkheid van deze websites en de uitvoer van de acties liggen bij Marketing Techniek.
Iedere aankoop- factuur of bon kan slechts éénmaal gebruikt worden voor aanvragen van Racesquare tickets. Voor vragen over deze actie neem contact op via e-mail op mail@lenovoactie.nl.
Lenovo en Marketing Techniek zijn niet aansprakelijk voor enige vertraging of verhindering in de uitvoering van deze actie welke buiten hun macht ligt.
De verzending van de kaarten zal worden uitgevoerd door Racesquare. Voor deze actie is een privacy beleid dat je kunt terugvinden op www.lenovoactie.nl of www.lenovoactie.be.