• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check We helpen je graag: 0572-328120

Lenovo

Al langer dan dertig jaar is Lenovo een speler in de markt van pc’s. Innovatie staat bij Lenovo hoog in het vaandel, het zit in hun DNA. Daarnaast staan ze bekend om hun degelijke bouwkwaliteit en de diversiteit in hun assortiment. Daardoor is er voor iedereen wel een geschikte Lenovo.

De voordelen op een rij:

✔ Uit voorraad geleverd.
✔ Specialistische kennis in huis over Lenovo producten.
✔ Voor 23.00 uur besteld, morgen geleverd.

Bekijk het Lenovo assortiment

Lenovo laptopsLenovo laptops

Lenovo laptops

Lenovo pc'sLenovo pc's

Lenovo pc's

Lenovo monitorenLenovo monitoren

Lenovo monitoren

Lenovo dockingstationsLenovo dockingstations

Lenovo dockingstations

Lenovo tabletsLenovo tablets

Lenovo tablets

Meest gekochte Lenovo producten

Lenovo ThinkPad Universal USB-C Dock - Dockingstation
USB-C - HDMI, 2 x DP - 1GbE
timer Volgende werkdag in huis
165,00 136,36
Lenovo ThinkVision T24i-30 - LED-monitor
23.8" - 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 60 Hz - IPS
timer Volgende werkdag in huis
152,99 126,44
Lenovo C24-25 - Monitor
60,5 cm (23.8") - 1920 x 1080 pixels - Full HD
timer Volgende werkdag in huis
99,00 81,82
Lenovo ThinkPad Hybrid USB-C Dock - Dockingstation
USB-C/USB-A - GigE - 135 Watt
timer Volgende werkdag in huis
189,00 156,20
  • azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Wij zijn bereikbaar vanaf 10.00 uur

Lenovo laptops

Lenovo heeft veel verschillende laptops, aangezien we allemaal andere prioriteiten hebben. Zo zijn er laptops met krachtige prestaties voor de makers, professionals of gamers, super draagbare laptops voor mensen die altijd onderweg zijn, budgetlaptops met veel waarde voor je geld en alsnog stevige prestaties en innovatieve 2-in-1’s: half laptop, half tablet.

Zakelijk worden de ThinkPad-laptops gebruikt. Deze laptops zijn extreem betrouwbaar. Daarnaast zijn ze van alle gemakken voorzien, zo zijn ze uitgerust met geavanceerde processorkracht en grafische kaart en hebben ze een baanbrekende touchscreen-technologie. Voor thuisgebruik worden de Lenovo Ideapad notebooks aangeraden.

Ook heeft Lenovo gaminglaptops voor iedere gamer, van high-end tot de casual gamer. Lenovo staat bekend om de converteerbare laptops, de revolutionaire Yoga laptops. De Yoga serie is uitgerust met een scherm dat eenvoudig naar achter gedraaid kan worden, zodat je deze in een handomdraai omtovert tot een tablet.

Lenovo laptopsLenovo laptops
Lenovo desktopsLenovo desktops

Lenovo desktops

In het assortiment van Lenovo vind je producten voor een traditionele setup met desktop en beeldscherm, maar ook stijlvolle alles-in-één computers. Lenovo heeft zowel krachtpatsers voor zakelijke doeleinden of gaming, als gezinscomputers gemaakt voor entertainment.

Over de hele wereld zijn de ThinkCentre-desktops de drijvende kracht achter het bedrijfsleven van professionals. De desktops zijn duurzaam, betrouwbaar en veilig en zijn ontworpen voor maximale productiviteit. Je kunt kiezen uit de traditionele torendesktops, ultracompacte krachtpatsers en gestroomlijnde alles-in-één computers.

Lenovo tablets

Lenovo heeft meerdere series tablets uitgebracht. De meest krachtige modellen vind je in de Tab P-serie. Vraag je minder van je tablet, dan is een tablet uit de M-serie voldoende aangezien deze geschikt zijn voor thuisgebruik, bijvoorbeeld voor het kijken van films en series. De tablets uit de E-serie zijn geschikt voor het hele gezin. Lenovo tablets hebben Android als besturingssysteem.

Lenovo tabletsLenovo tablets
Lenovo monitorenLenovo monitoren

Lenovo monitoren

Lenovo heeft beeldschermen in het assortiment voor bijna iedere behoefte: gaming, entertainment, voor thuis en op kantoor. De monitoren van Lenovo zijn ontworpen met de functionaliteit, het milieu, de betaalbaarheid, de esthetiek, de productiviteit, de connectiviteit, de veelzijdigheid en het comfort in gedachten.

Lenovo dockingstation of poortreplicator

Maak een krachtige machine van jouw Lenovo laptop of notebook dankzij een dockingstation of poortreplicator van Lenovo. Door een dockingstation of poortreplicator bereid jij jouw mogelijkheden enorm uit. Afhankelijk van jouw computerbehoeften kun je de extra USB-poorten gebruiken om jouw laptop of notebook te verbinden met HD-schermen, vaste schijven, gamingaccessoires of om jouw pc of andere apparaten op te laden.

De dockingoplossingen van Lenovo bieden een aantal connectiviteitsopties, waaronder razendsnelle USB 3.0 en krachtige HD-video, Ethernet-, HDMI-, VGA- en Display Port. Sluit elke dock snel en eenvoudig aan op alle randapparatuur die je dagelijks gebruikt en op jouw laptop.

Lenovo dockingstationLenovo dockingstation
loader
Bezig met laden...