Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Vergroot uw mogelijkheden. Vergroot uw omzet.

Lexmark levert grotere prestaties tegen lagere prijzen

Klein, makkelijk te gebruiken
Of uw bedrijf nu één kamer vult of zich over de hele wereld uitstrekt, Lexmark biedt de afdruk- en imagingoplossingen, -technologieën en -hardware die u nodig hebt om succesvol te zijn.

Onze selectie topproducten

Lexmark c2425dw


MEER INFO

Lexmark MC2425adw


MEER INFO

Lexmark B2338dw


MEER INFO

Lexmark MB2650adwe


MEER INFO

Klantenbinding

Bij Lexmark heerst een cultuur van onderzoek, samenwerking en klantgerichtheid. De krachtige klantenbinding werkt in twee richtingen en wordt niet alleen versterkt door de oplossingen die we creëren, maar ook door de voortdurende zorg die we bieden. Deze uitzonderlijke klantenbinding resulteert in een hoog percentage trouwe klanten van meer dan 95 procent binnen ons wereldwijde klantenbestand.

Een mondiaal bedrijf in beeldverwerkings­oplossingen

Lexmark creëert innovatieve beeldverwerkingsoplossingen en -technologieën die klanten wereldwijd helpen gegevens eenvoudig en efficiënt af te drukken, te beveiligen en te beheren en die een ongekende meerwaarde bieden. Door innovatieve technologieën te combineren met een diepgaande kennis van de branche vereenvoudigt Lexmark het complexe samenspel van digitale en gedrukte informatie in de detailhandel, de financiële dienstverlening, de gezondheidszorg, de industrie, het onderwijs, de overheid en meer.

Productoverzicht

Lexmark MC2425adw


MEER INFO

Lexmark MC2535adwe


MEER INFO

Lexmark MC2640adwe


MEER INFO

Lexmark C2425dw


MEER INFO

Lexmark C2535dw


MEER INFO

Lexmark MB2546adwe


MEER INFO

Lexmark MB2650adwe


MEER INFO

Lexmark B2338DW


MEER INFO

Lexmark B2442dw


MEER INFO

Lexmark B2546dw


MEER INFO

Lexmark B2650dw


MEER INFO

Lexmark B2865dw


MEER INFO

Lexmark How to videos

Blader door onze bibliotheek met handleidingen, ondersteuningsinformatie, stuurprogramma's en ander downloads waarmee u algemene productproblemen snel oplost.

MEER INFO

Lexmark News

Volg het laatste nieuws over Lexmark via Youtube. Of uw bedrijf nu één kamer vult of zich over de hele wereld uitstrekt, Lexmark biedt de afdruk- en imagingoplossingen, -technologieën en -hardware die u nodig hebt om succesvol te zijn.

MEER INFO