• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

Méér dan een scherm: Vergroot je wereld met LG Ultrawide

We willen graag ons laatste nieuwtje met je delen: de LG UltraWide 40WP95CP-W LED-monitor. Speciaal voor iedereen die graag meerdere dingen tegelijk doet!

LG UltraWide 40WP95CP-WLG UltraWide 40WP95CP-W

Productiviteit en plezier: Het belang van efficiënte beeldschermen

In onze sterk verbonden wereld is een efficiënt beeldscherm veel meer dan alleen een apparaat om dingen te tonen. Beeldschermen zijn de afgelopen jaren flink geëvolueerd en wij kunnen ons goed voorstellen dat jij door de bomen het bos niet meer ziet! Omdat het juiste scherm groot verschil kan maken in je alledaagse routine hebben wij één van onze beste monitoren geselecteerd. Hierover vertellen wij je graag alle ins & outs! De LG UltraWide 40WP95CP-W LED-monitor brengt alle werelden bij elkaar. Lees hieronder de tien unieke kenmerken van deze monitor!

1. Ultrabrede Beeldverhouding

Dankzij de ultrabrede beeldverhouding van 21:9 en een 32% groter gezichtsveld is de LG UltraWide 40WP95CP-W LED-monitor een echte krachtpatser. Deze kenmerkende eigenschap omarmt je met volledig waardoor je dieper in je content wordt getrokken. Of je nu aan het werk bent, creatieve projecten uitwerkt of je favoriete serie kijkt, de ultrabrede beeldverhouding voegt een extra dimensie toe aan je kijkervaring.

2. Indrukwekkende Beeldkwaliteit

Met een hoge resolutie en een brede kleurweergave worden details tot in de finesse vastgelegd en kleuren met precisie weergegeven. De LED-achtergrondverlichting zorgt voor een gelijkmatige helderheid en diepere contrasten, terwijl geavanceerde kleurkalibratie-technologie (zoals hardware kalibratie) bijdraagt aan een nauwkeurige en consistente kleurweergave. Dit alles resulteert in levensechte visuals die je een nieuwe kijkervaring bieden. 

LG UltraWide 40WP95CP-WLG UltraWide 40WP95CP-W

3. Verstelbare Ergonomie

Pas je kijkervaring aan op jouw voorkeur die wordt geleverd met diverse ergonomische mogelijkheden. Je kunt het scherm eenvoudig in hoogte verstellen, kantelen of draaien, en zelfs pivoteren naar de verticale stand. Hierdoor kun je je comfortabelinstellen voor langdurig gebruik en verschillende taken, zoals lezen, werken en kijken.

4.Geavanceerde aansluitmogelijkheden

Maak gebruik van handige aansluitmogelijkheden met een verscheidenheid aan connectiviteitsopties voor al je apparaten. Met diverse poorten zoals HDMI, DisplayPort en USB-hubs, kun je moeiteloos je laptop, tablet, smartphone en andere apparatenaansluiten. Dit betekent dat je zonder gedoe kunt schakelen tussen verschillende bronnen en gemakkelijk kunt multitasken met meerdere apparaten.

5. Intuïtieve Bediening

Bediening was nog nooit zo eenvoudig! Deze monitor is uitgerustmet intuïtieve bedieningselementen en gebruiksvriendelijke menu-opties, waardoor je moeiteloos door instellingen kunt navigeren en je ervaring kunt aanpassen aan jouw voorkeuren. Deze intuïtieve bediening draagt bij aan een naadloze en gepersonaliseerde gebruikerservaring, zodat je snel en gemakkelijk het beste uit je monitor kunt halen.

6. Multitasking Powerhouse

De LG UltraWide stelt je in staat om meerdere applicaties en vensters tegelijkertijd te beheren. Met het extra brede scherm kun je moeiteloos verschillende taken naast elkaar uitvoeren, waardoor je kunt schakelen tussen documenten, e-mails en andere toepassingen zonder het gedoe van het constant minimaliseren en maximaliseren van vensters. 

7. Gaming Optimalisatie

Ervaar een vloeiende gameplay dankzij verbeterde responstijden, terwijl de nauwkeurige kleurweergave elk detail van je virtuele avonturen tot leven brengt. Of je nu een casual gamer of hardcore gamer bent, deze monitor biedt de prestaties die je nodig hebt voor jouw meest ultieme gaming-avontuur!

8. Energiezuinige Prestaties

Maak een bewustere keuze voor een energiezuinige en betrouwbare monitor die geavanceerde energiebesparende technologieën combineert met specificaties die de betrouwbaarheid vergroten. Deze monitor is niet alleen zuinig, maar heeft ook energie-efficiënte certificeringen zoals Energy Star,wat aantoont dat hij voldoet aan strenge normen voor energiebesparing. Dit betekent dat je kunt genieten van een hoogwaardige kijkervaring terwijl je je ecologische voetafdruk minimaliseert. 

9. Geavanceerde Kleurkalibratie

Ervaar nauwkeurige en consequente kleurweergave met deze monitor, die beschikt over geavanceerde kleurkalibratie-opties. Met functies zoals hardwarematige kalibratie en een bereik vanruim één miljard kleuren, ben je verzekerd van heldere en levensechte beelden in al je visuele content. Dit resulteert in een visuele ervaring die trouw blijft aan de bron en de fijnste nuances van kleur tot leven brengt.

10. Grootte en Schermruimte

Diagonaal gemeten is dit beeldscherm ruim een meter! Dankzij dit grote oppervlak, heb je meer schermruimte tot je beschikking om meerdere applicaties naast elkaar te plaatsen en naadloos tussen taken te schakelen. Doordat het scherm licht gebogen is zul je niets inleveren op gebruiksgemak. Of je nu spreadsheets maakt, creatieve projecten aanpakt, je favoriete games speelt óf alles tegelijk wil doen: de schermruimte draagt bij aan verbeterde efficiëntie en een meeslepende kijkervaring.

LG UltraWide 40WP95CP-WLG UltraWide 40WP95CP-W

Je digitale ervaring heruitgevonden

In een wereld vol multitasking en digitale mogelijkheden, biedt de LG UltraWide 40WP95CP-W LED-monitor een veelzijdige tool voor zowel werk als ontspanning. Met zijn ultrabrede beeldverhouding en indrukwekkende beeldkwaliteit word je ondergedompeld in een visuele ervaring. Het aanpassingsvermogen van de monitor, gecombineerd met geavanceerde kleurkalibratie-opties, zorgtvoor nauwkeurige kleurweergave. Of je nu aan het gamen bent, creatieve projecten uitvoert of simpelweg productiever wilt zijn, deze monitor biedt de ruimte, prestaties en energie-efficiëntie die je nodig hebt.

loader
Bezig met laden...