Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

THE MASTER SERIES VAN LOGITECH

PRECISIE. PRESTATIES. MEESTERLIJK.

Maak kennis met The Master Series van Logitech, een reeks producten die je vermogen om te creëren, te maken en te doen naar boven halen. Beheers je volgende project met tools die de manier waarop je werkt transformeren - van een revolutie teweegbrengen in je creatieve proces tot het je helpen concentreren en in je flow te komen.

MX3 Logitech Master 3 Muis

MX MASTER 3

Bedenk het, beheers het met MX Master, de meest geavanceerde Master-serie muis ooit - met geheel nieuwe MagSpeed-scrollen, talloze aanpassingsopties, een 4000 DPI sensor voor overal tracken en computerbesturing met Logitech Flow.

Meer informatie over MX Master 3

GRAFIET GRIJS
MX keys Logitech toetsenbord

MX KEYS

Beheers wat je maakt met MX Keys, een geavanceerd toetsenbord met Perfect Stroke-toetsen gevormd voor je vingertoppen, slimme verlichting die zich aanpast aan de lichtomstandigheden en een opmerkelijk solide constructie.

Meer informatie over MX Keys

MX KEYS MX KEYS ADVANCED
MX anywehre 2s Logitech Muis

MX ANYWHERE 2S

Laat dingen overal gebeuren met MX Anywhere 2S - een draagbare muis prestatiemuis met een 4000 DPI sensor voor overal tracken, een gesculpteerde, compacte vorm en computerbesturing met Logitech Flow.

Meer informatie over MX Anywhere 2S

GRAFIET ZWART MIDNIGHT TEAL LICHT GRIJS
Craft Logitech toetsenbord

CRAFT

Krijg de volledige creatieve controle met behulp van Craft. Naast een eerste klas typervaring zorgt de draaiknop voor extra snelle navigaties door alle toepassingen van diverse programma's.

MX palm rest Logitech palmrest polssteun

MX PALM REST

Creëer, maak en doe HET comfortabel met MX Handsteun, een afneembare hand- en polssteun met stevig traagschuim en een onderkant met grip, zodat het blijft zitten, ongeacht hoe je het plaatst.