Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Mobiele Werkplek Oplossingen

PRODUCTIVITEIT EN SAMENWERKING.
OVERAL.

De thuiswerk oplossingen van Logitech zijn innovatieve tools die draadloos, meteen vertrouwd en eenvoudig te verbinden zijn. We hebben op deze pagina een collectie samengesteld van Logitech producten die jou kunnen helpen op je werkplek!

Alle producten van Logitech bekijken >

Essential-collectie

Essentiële desktoptools voor flexibele medewerkers die vaak thuis werken. De tools zijn ontworpen zodat gebruikers eenvoudig verbinding kunnen maken en thuis net zo efficiënt hun werk kunnen doen als op kantoor.

azerty logitech essential collectie

Precision-collectie

Eersteklas precisietools die speciaal zijn ontworpen voor content creators, programmeurs, analisten en andere hoofdgebruikers, die op afstand hun beste werk leveren.

azerty logitech precision collectie

Ergonomic-collectie

Ergonomische toetsenborden en muizen voor gebruikers die meer comfort wensen en van hun pijn af willen. De collectie omvat een reeks ergonomische producten die een natuurlijke houding en comfort bevorderen voor gebruikers met uiteenlopende behoeften.

azerty logitech ergonomic collectie

Buy & Try

Probeer de Logitech MX Vertical, Logitech Ergo M575, of de Logitech Ergo K860 voor 90 dagen uit en krijg je geld terug als je ontevreden bent. Vul binnen 90 dagen na je aankoop dit formulier in >

azerty logitech Buy & Try Actie collectie