• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

APC UPS Configurator

APC UPSAPC UPS

Wat voor apparaten sluit je aan op je UPS

Sluit je bijvoorbeeld alleen een modem en een NAS aan dan is het voldoende om de Back-UPS modellen te bekijken. Wil je meerdere servers aansluiten en jouw IT-infrastructuur in de toekomst mogelijk verder uitbouwen, dan kom je hoogstwaarschijnlijk uit bij een Smart-UPS On-Line. Een UPS wordt aangesloten tussen het elektriciteitsnet en de te beschermen apparatuur.

Hoe lang werken jouw apparaten op de UPS

Een UPS is een tijdelijke stroomtoevoer als de netstroom uitvalt. De batterij van de noodstroomvoorziening moet per definitie meer vermogen leveren dan het totaal van de aangesloten apparaten. Hoe groter de batterijcapaciteit hoe langer de APC jouw apparatuur kan blijven voeden. Afhankelijk hiervan ligt de runtime tussen tientallen minuten of enkele uren.

APC helpt je kiezen

Laat APC je helpen met het uitzoeken van de beste UPS voor jouw situatie. Doorloop een aantal vragen en dan weet je precies welke APC UPS het beste past bij jou situatie. Wacht niet langer en laat APC je helpen! Kom je er toch niet uit? Neem dan gerust contact op met ons verkoopteam en laat je adviseren.

loader
Bezig met laden...