Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Cisco

Between hope and possible, there’s a bridge.

Cisco System, Inc. is een Amerikaanse multinational die zich bezighoudt met ontwikkelen van vele producten. Cisco ontwikkeld, fabriceert en verkoopt netwerk hardware, software, telecommunicatieapparatuur en andere hoogtechnologische diensten en producten. Het kan zijn dat je nog nooit van het merk Cisco hebt gehoord. Dit kan komen doordat het bedrijf de focus geheel legt op de Enterprise markt. Dit is ook terug te zien in zijn productlijnen, er is namelijk geen consument specifieke lijn te vinden.

Cisco

Cisco router & Cisco modem

Om een netwerk met actieve internetverbinding op te kunnen zetten zijn twee apparaten nodig. Deze apparaten zijn bij Cisco, de Cisco router en een Cisco modem. Wat is nou eigenlijk het verschil tussen een router en modem? Het modem zorgt ervoor dat er verbinding ontstaat tussen de provider en de gebruiker. Dus zonder een modem, geen internettoegang. Een router verzorgt daarentegen binnen het netwerk de verbinding. De router zorgt er onder andere voor dat de apparaten internet ontvangen van het modem en dat ze met elkaar kunnen praten.

Een Cisco router kan volgens het merk veel definities hebben. Zo heeft Cisco een groot aantal productfamilies binnen de Cisco router. Een router voor netwerken van alle types en groottes. Cisco kent de volgende productfamilies van routers: Branch, WAN aggregation, Edge, Service Provider, Industrial, Virtual en Small-business. Ben je benieuwd welke router het beste past in jouw bedrijf? Vraag het dan aan een van onze specialisten!

Helaas is Cisco langzaam afgestapt met het produceren en ontwikkelen van het Cisco modem. De reden hierachter is dat de meeste providers tegenwoordig zelf deze apparatuur aanleveren omtrent meerdere redenen.

Cisco routerCisco router
Cisco switchCisco switch

Cisco switch

Des ondanks dat Cisco zijn focust legt op het zakelijk gebruik van zijn producten, kan het toch zijn dat je slaagt als particulier voor een Cisco switch. De Cisco Switch is net zoals de router onder verdeeld in belangrijke productfamilies: LAN Access, LAN compact, LAN core and Distribution, Datacenter, Industrial en small-business switches. Waarbij een small-business switch het beste gekozen kan worden onder onze thuis-lab fanaat.

         
         
         
         
         

Cisco Anyconnect

Als netwerkbeheerder kan je tegen veel obstakels aanlopen bij de mogelijkheid om werknemers remote te laten werken. Cisco Anyconnect is hier om de problemen weg te nemen! Cisco Anyconnect is een VPN die volledig geïntegreerd is in het Cisco-ecosysteem. Zo biedt het over de volgende eigenschappen zoals je van Cisco gewend bent: Policy complienace enforcement, Web inspection, Mallware inspection, Of/off premise visibility en meer

Cisco AnyconnectCisco Anyconnect