NVIDIA Week bij AzertyNVIDIA Week bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Dream Machines

Dream Machines is een Pools merk dat alles in huis heeft voor de gamer. Dream Machines werkt niet alleen samen met de beste ontwerpers van over de hele wereld, maar luistert ook aandachtig naar zijn eigen community. Door die feedback worden de gameonderdelen van Dream Machines continu verbeterd. Met name de muizen en muismatten zijn van hoogstaande kwaliteit en speciaal gemaakt voor gamers.

Dream Machines

Dream Machines muizen

Dream Machines legt de focus op kwaliteit en prestaties, voor een prijs waar spelers echt wat aan hebben. Het eerste grote succes kwam in de vorm van de DM1 Pro. Hierna volgden de DM2 en DM3 en inmiddels zijn we al aanbeland bij de DM6. Met de Dream Machines-software kun je niet alleen de achtergrondverlichting wijzigen, maar ook honderden configuraties, zoals de DPI en de pollingsnelheid. Zo kun je binnen een paar muisklikken de muis helemaal naar jouw wens aanpassen. De muizen van Dream Machine zijn ontzettend licht en hebben een ideaal design voor gamers.

Bekijk ons assortiment
Dream Machines DM6 Holey Gaming muisDream Machines DM6 Holey Gaming muis
Dream Machines muismatDream Machines muismat

Dream Machines muismatten

Als gamer heb je naast de perfecte muis ook een glad oppervlak nodig. Een uitstekende muismat is dan ook geen overbodige luxe. De DM Pads van Dream Machines voldoen hier volledig aan. Met de DM Pad ben je gegarandeerd van extreme snelheid en volledige controle. De DM PAD is aangepast voor zowel laser- als optische muizen. Aan de achterkant zit een speciaal ontworpen antisliplaag zodat je er zeker van bent dat de DM Pad blijft liggen waar ‘ie ligt. De DM Pad is verkrijgbaar in drie maten: L, XL, XXL.

Bekijk ons assortiment

Campagnevoorwaarden