Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Eminent

Het doel wat het Nederlandse Eminent heeft is het leveren van hoge kwaliteit domotica-oplossingen en accessores hiervan. Daarnaast hebben zij het doel ook het tegelijkertijd toegankelijk te maken voor iedereen. De productgroepen waar Eminent zich op focust zijn alarmsystemen, cameratoezicht, netwerk-oplossingen en mediaspelers.

Bij de uitgeven van zijn producten legt Eminent de nadruk op het gebruikersgemak en de geschiktheid voor dagelijks gebruik. Elk product is daarmee ook getest en gevalideerd voor dagelijks gebruik. Het bedrijf voldoet hiermee ook aan de ISO 9001:2015 standaard die er is voor kwaliteitsmanagement.

Eminent

Cameratoezicht

Eminent ip camera

Misschien wel het bekendste product van Eminent, de Eminent IP-camera. Binnen de serie van Eminent camera’s zijn er verschillende modellen, met allen andere mogelijkheden en eigenschappen. Zo heeft Eminent camera’s die geschikt zijn voor buiten en/ of buiten gebruik, ook wordt er onderscheid gemaakt in de mogelijke resolutie van IP-camera en aanwezigheid van infrarood.

Meer info
Eminent Full HD IP CameraEminent Full HD IP Camera
Eminent Dual Band RouterEminent Dual Band Router

Netwerkoplossing

Eminent Router en Switches

Eminent is zich steeds meer aan het verdiepen in het ontwikkelen van routers en switches. Een mooi voorbeeld van een Eminent router is de Eminent AC1750. De Eminent AC1750 is een Dual Band router met Gigabit functionaliteit. Het model heeft een viertal antennes voor optimaal bereik en overdrachtssnelheden. Ondersteuning voor ouderlijktoezicht, gastnetwerken, QoS en poortfiltering zijn natuurlijk te vergeten. De router is ook nog eens bekroond tot een Great Value award van Hardware Info.

         
         
         
         
         

Beveiliging

Eminent Alarm

Iedereen wil natuurlijk met een veilig gevoel van werk weggaan, thuiskomen en omgekeerd. Hiervoor heeft het merk het Eminent Alarmsysteem op de markt gebracht. Het Eminent Alarm bestaat uit een basisstation met eventuele losse modules. De losse modules bestaan uit, raam en deursensoren, RFID-tags, sirenes en bewegingssensoren. Het systeem is zelf makkelijk te configureren en te installeren. Het Eminent wifi-alarmsysteem heeft zelfs de optie op notificaties via mail of telefoon te sturen!

Meer info
Eminent EM8710 alarmsysteem WitEminent EM8710 alarmsysteem Wit
Eminent EM7680Eminent EM7680

Vermaak

Eminent Mediaspeler

Een 4K televisie of monitor is niks zonder het juiste apparaat om hierop af te spelen. Het Nederlandse merk heeft hier de Eminent Mediaspeler voor, om precies te zijn de Eminent 4K TV Streamer (EM7680). Dit model biedt de mogelijkheid om vrijwel elk bestandstype te kunnen afspelen op 4K met 60Hz. Deze Eminent Mediaspeler is voorzien van Kodi zodat alles met gemak te streamen is. Ook wordt deze mediaspeler geleverd met een afstandsbediening en biedt de mogelijkheid om hem te bedienen met de Kodi Remote Control app.

Meer info