• In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

EPOS

EPOS levert high-end audio-oplossingen ontworpen voor bedrijven en gaming. Op basis van baanbrekende audiotechnologie streeft Epos ernaar om menselijk potentieel te ontketenen door audio-ervaringen te perfectioneren en innovatief ontwerp en prestatie te leveren met al hun audio-oplossingen.

EPOS

EPOS Enterprise

Helder geluid in elke omgeving is belangrijk voor zakendoen. Met innovatieve spraakverbeteringstechnologieën kun je met EPOS perfect horen en gehoord worden, waardoor het een stuk eenvoudiger wordt om op het werk te presteren.

Zakelijke headsets

EPOS heeft headsets ontworpen voor elke werkstijl. De headsets zijn gemaakt voor diegenen die streven naar uitmuntendheid van hun audioapparatuur. De hoofdtelefoons zijn ontworpen van hoogwaardige materialen die lang meegaan en bieden de perfecte balans tussen uitstekende audio en comfort.

Epos zakelijke headsetEpos zakelijke headset
Epos adapt lineEpos adapt line

ADAPT Line

Zorg voor uitstekende klantervaringen met een reeks eersteklas audiotools voor optimaal comfort, eenvoudige gespreksafhandeling en een rijk, natuurlijk geluid. Met de headsets uit de ADAPT Line geniet je van veelzijdig gebruik. Het zijn draagbare headsets waarmee je flexibel werkt in alle situaties en op alle locaties. Daarnaast communiceer je probleemloos in elke omgeving dankzij microfoons die de spraak verbeteren en achtergrondgeluiden elimineren. Ook verbeter je jouw concentratie met de EPOS ADAPT headsets, aangezien deze headsets zijn voorzien van zowel Active Noice Cancelling als van superieure audio. Alle headsets hebben een strakke look en comfortabele pasvorm met eigentijdse, ergonomische ontwerpen die zijn ontwikkeld om zowel op het werk als onderweg te dragen.

IMPACT line

De headsets binnen deze lijn leveren een premium audio-ervaring voor zowel de spreker als de gesprekspartner. Voer heldere dialogen, terwijl intelligente technologieën ruis filteren en de audiokwaliteit van het gesprek verbeteren.
 

Epos impact headsetEpos impact headset
Epos expand speakerphoneEpos expand speakerphone

EXPAND line

Voor een naadloze samenwerking biedt de EPOS EXPAND lijn de juiste tools. Ongeacht de locatie, werkt men moeiteloos samen met personen die zich elders bevinden.
 

EPOS Gaming

Audio heeft de kracht om gaming een andere dimensie te geven. En EPOS is gemaakt om die ultieme game-ervaring te bieden. Meeslepend geluid dat de rest van de wereld uitschakelt en je meeneemt naar een andere realiteit. Het doel van EPOS: de game-ervaring perfectioneren. Met lensmicrofoons om de stem te isoleren, zelf aanpassende algoritmen die reageren op jouw unieke geluidsomgeving en headsetluidsprekers die zijn ontworpen om de ervaring recht te doen, wordt elk detail met verbazingwekkende natuurlijkheid overgebracht. Live the sounscape of the game – with every word heard.

Epos gaming headsetEpos gaming headset