• In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

EVGA

Als je het hebt over de beste high-end merken binnen de computerindustrie zijn er maar een handjevol te vinden, waaronder EVGA. EVGA staat bekend om zijn videokaart, zo is het merk een van de top geautoriseerde partners van NVIDIA. Het merk is gebaseerd op filosofie van intelligente innovatie en marktkennis. EVGA blijft de behoefte van de markt continu identificeren en een oplossing bieden waar de behoefte is.

EVGA

EVGA Geforce

Waardoor EVGA officiële partner is van NVIDIA is het merk ook enkel en alleen gefocust op het ontwikkelen van de EVGA Geforce videokaarten. Een AMD Radeon ligt hierbij dus buiten de boot en kan niet gevonden worden bij EVGA. Binnen de EVGA Geforce line-up kent het merk een groot assortiment met veel modellen. Het segment begint bij een GF 210 en loopt op tot een RTX 2080 Ti.

Meer info
EVGA 08G-P4-2182-KR Videokaart NVIDIA GeForce RTX 2080 8 GB GDDR6EVGA 08G-P4-2182-KR Videokaart NVIDIA GeForce RTX 2080 8 GB GDDR6
EVGA GeForce GTX 1650 SC ULTRA GAMINGEVGA GeForce GTX 1650 SC ULTRA GAMING

EVGA GTX

Waar EVGA voorheen één grote lijn had met EVGA GTX videokaarten kent het merk er momenteel twee: de EVGA GTX en EVGA RTX. Tussen deze twee lijnen aan videokaarten zitten enkele verschillen. Een eigenschappen van een EVGA GTX niet over beschikt is de ondersteuning voor Real-Time Ray Tracing. Met deze technologie wordt de belichting in real-time berekend, waardoor een game er nog realistischer uit komt te zien. EVGA RTX videokaarten over het algemeen krachtiger dan een EVGA GTX. Het is dan wel weer zo dat hier dan ook weer een prijskaartje aanhangt. Hoe groot je deze verschillen vindt is natuurlijk subjectief, aangezien elk een andere waarde hecht een eigenschap.

Ben je gewoon opzoek naar een betaalbare videokaart die nog steeds prima kan gamen? Dan is een EVGA GTX wellicht is voor jou!

Meer info

         
         
         
         
         

EVGA Superclocked

EVGA Superclocked, ook wel terug te vinden van EVGA SC of SC Gaming is een van de productlijnen van videokaarten van het felbegeerde merk. De EVGA Superclocked serie staat voor goede performance, een goede feature set, goede koeling met een betaalbaar prijskaartje. Bij een EVGA Superclocked krijg je precies dat je kan verwachten van het aangekochte model, nergens wordt op maar iets gecomprimeerd.

Meer info
EVGA GeForce RTX 2060 Gaming KOEVGA GeForce RTX 2060 Gaming KO
EVGA PrecisionEVGA Precision

EVGA Precision

De hardware in je pc is natuurlijk nooit snel genoeg. Het is mogelijk om je hardware toch nog sneller te maken dan dat deze standaard is. Dit is mogelijk door de hardware te overclocken. Om dit proces iets makkelijker te maken heeft EVGA de EVGA Precision software ontwikkeld. Met behulp van deze software kan je het maximale uit je videokaart halen door net een tandje bij te schakelen.