Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Foscam

Foscam is een afkorting voor ‘Focus Camera’. De ziel en waarde van het bedrijf is daarom ook Focus. Waarbij Camera het product is waar het bedrijf zich het meest op focust. De missie die Foscam zich stelt is het maken van de perfecte camera producten.

Foscam

IP Camera

Je zou kunnen zeggen dat het merk er geheel om draait. We hebben het over de Foscam IP camera’s. Een IP camera van Foscam is in veel verschillende soorten en maten te verkrijgen. Eigenschappen waar de modellen zich in onderzscheiden zijn onder andere: infrarood, grote hoek, buiten- en binnen-camera’s. Een andere maar niet te vergeten eigenschap van een Foscam IP-camera is natuurlijk de resolutie waarop deze opneemt.

Voor een Foscam camera raden wij aan om goed te gaan kijken hoe en waar je hem wilt monteren. Elke model heeft namelijk maar één montage mogelijkheid. Zo heb je modellen die je aan de muur of plafond moet monteren, en je hebt modellen die je alleen neer hoeft te zetten.

Meer info
Foscam FI9853EPFoscam FI9853EP
Foscam Beveiligingscamera IP C1 BinnenFoscam Beveiligingscamera IP C1 Binnen

Perfecte camera voor binnen

Zit je te twijfelen over welke camera je voor binnen wilt hebben? Kies dan voor de Foscam C1! De Foscam C1 is een binnen-camera die beschikt over een kijkhoek van 115°, hiermee kan je alles zonder moeite in de kamer op beeld krijgen. De Foscam C1 beschikt ook over een passieve infrarood detector. Deze detector detecteert warmte en filtert bewegende mensen of dieren er automatisch uit. Hierdoor zal je nooit gestoord worden door een valse melding.

Meer info

         
         
         
         
         

Camera's voor buiten

Helaas is niet elke Foscam camera geschikt voor buitengebruik. Foscam heeft niet echt een aparte serie voor alleen buitencamera’s, je zal dus goed moeten opletten. Wel hebben de meeste Foscam buitencamera’s een suffix van ‘P’ of ‘EP’ in het modelnummer te zitten. We raden daarom ook goed aan om je te laten adviseren over welke camera geschikt is voor buitengebruik.

Foscam FI9900EPFoscam FI9900EP
Foscam Netwerk Video RecorderFoscam Netwerk Video Recorder

Netwerk Video Recorder

De beelden die de camera opneemt moeten ook ergens opgeslagen worden. Dit kan op een NAS maar ook op een zogenaamde NVR (Network Video Recorder) van Foscam zelf. Deze beschikken over een maximale opslagcapaciteit van 4 TB. Een Foscam NVR heeft ondersteuning voor maximaal negen camera’s. Het grootste voordeel van een Foscam NVR is dat je direct bij je data kan, waarbij je het ook direct kan weergeven op bijvoorbeeld een monitor of televisie.

Meer info