NVIDIA Week bij AzertyNVIDIA Week bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

G.Skill

G.Skill is een Taiwanese computerfabrikant. Het bedrijf is opgericht in 1989 door een aantal enthousiastelingen met een passie voor computers. Behalve de productie in verschillende hoogwaardige hardware computeronderdelen richtte G.Skill zich in eerste instantie voornamelijk op de doelgroep van gebruikers die zich bezighoudt met overclocking. Met overclocking wordt gedoeld op het verhogen van de kloksnelheid van computeronderdelen. Terwijl fabrikanten deze onderdelen op een bepaalde snelheid hebben ingesteld, kunnen gebruikers middels overclocking de capaciteit ervan optimaliseren.

G.Skill

G.Skill geheugen

Pas later, in 2003, is computerbedrijf G.Skill zich gaan richten op de ontwikkeling en productie van geheugenmodules, die je ook kunt beschouwen als producten waarmee je de originele capaciteit van een computersysteem verhoogt. Het gaat hierbij om zogenaamde DDR SDRAM geheugenmodules, waarbij de letters staan voor Double data rate synchronous dynamic random-access memory, die een grotere versie vormt van de verouderde Single Data Rate SDRAM. Inmiddels is geheugen het component waar het bedrijf het meest bekend om staat.

Naast geheugenmodules heeft G.Skill nog een aantal andere productlijnen waarmee het bedrijf belangstelling wekt. Denk bijvoorbeeld aan de SSD’s die G.Skill uitbracht onder de naam Extreme Performance Phoenix Blade Series. En ook op gebied van toetsenborden, met name mechanische toetsenborden geschikt voor gaming, zoals de KM780 RGB en de KM780 MX serie.

GSkill Trident Z Neo geheugenGSkill Trident Z Neo geheugen
GSkill Trident Z RGB geheugenGSkill Trident Z RGB geheugen

G.Skill Trident

De G.Skill Trident is een productlijn van G.Skill, bestaande uit geheugenmodules met verschillende capaciteiten. Deze worden geleverd in sets bestaande uit tot wel acht verschillende modules. De Trident geheugenmodules zijn onder andere verkrijgbaar met spectaculaire RGB verlichting.

         
         
         
         
         

G.Skill Ripjaws

De G.Skill Ripjaws is een serie producten bestaande uit hoofdzakelijk geheugenmodules en toetsenborden. Maar het bedrijf brengt ook muismatten, muizen en voedingen onder deze naam uit. Bij de toetsenborden gaat het om mechanische toetsenborden die ontworpen zijn voor gaming. Deze zijn weer onderverdeeld in een KM570 en de KM780 serie. De krachtige Ripjaws geheugenmodules van G.Skill zijn onmisbaar voor gamers.

Meer info
GSkill Ripjaws geheugenGSkill Ripjaws geheugen
GSkill Aegis geheugen DDR4GSkill Aegis geheugen DDR4

G.Skill DDR4

Aan de technologie achter het DDR4 geheugen werd al sinds 2005 ontwikkeld, toen deze pas in 2014 op de markt kwam en beschikbaar werd voor particulieren. In vergelijking met de DDR3 technologie biedt de DDR4 meer geheugencapaciteit, snelheid en is daarmee meer efficiënt.

Meer info