Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Hikvision

First Choice for Security Professionals

Het Chinese Hikvision is misschien wel een van de grootste leveranciers op het gebied van camera technologie. Het bedrijf heeft een duidelijke visie: ‘Empower vision for the security and growth of the world’. Hikvision biedt een ruim assortiment van verschillende producten, of je hierbij nou denkt aan een Hikvision Camera IP, thermische camera, servers, alarmen of opslagoplossingen. Het merk biedt het op alle denkbare niveaus!

Hikvision behoord tot een van de grootste Internet of Things leveranciers ter wereld, hierdoor sluit hun visie perfect aan op de belangrijkste competentie: video beveiliging. Het bedrijf kent inmiddels meer dan 40.000 werknemers, waarvan 19.000 gefocust zijn op onderzoek en ontwikkeling. Daarnaast inverteert Hikvision jaarlijks 8% van zijn omzet in productinnovatie.

Hikvision

Hikvision Camera

Misschien wel het belangrijkste product van Hikvision, de Hikvision Cam. Elke camera van het merk kan gezien worden als een Hikvision Camera IP, aangezien elk van deze op een netwerk aangesloten moeten zitten. Het maakt hierbij niet uit of het een intern- of extern netwerk betreft.

Een Hikvision Cam komt voor in verschillende productlijnen, wij zullen ons hier focussen op de netwerkcamera’s. Binnen de netwerkcamera’s kent het merk vijf verschillende series: DeepinView-, Panoramic--, Ultra, Pro- en Wi-Fi series. Hierbij spreken de Wi-Fi- en Panoramic-serie voor zich; de naamgeving geeft de belangrijkste eigenschap aan. De Ultra- en Pro-series kunnen gezien worden als dé Hikvision Cam voor zakelijk gebruik. Een zeer bijzondere Hikvision Camera IP is de DeepinView-serie. Deze serie maakt gebruik van een speciale technologie om zo valse alarmen te verlagen met een maximum van 90%.

Meer info
Hikvision cameraHikvision camera
Hikvision recorderHikvision recorder

Hikvision Recorder

De gemaakte beelden van je Hikvision Cam moeten natuurlijk ergens verwerkt en opgeslagen worden, dit is de perfecte taak voor een Hikvision Recorder. Een Hikvision Recorder wordt in de volksmond ook wel een Hikvision NVR (Network Video Recorder) genoemd. Een Hikvision Recorder is er om rechtstreeks aangesloten te worden op de camera’s, of het netwerk ervan. Zo kunnen de beelden worden opgeslagen en verwerkt.

Meer info

         
         
         
         
         

Hikvision Deurbel

Steeds meer mensen zoeken een makkelijke manier om de voordeur te beveiligen. Hikvision heeft de klant gehoord en heeft de Hikvision Deurbel ontwikkeld en op de markt gebracht. Met de Hikvision deurbel kan je gemakkelijk zien wie er voor de deur staat in een full-HD-resolutie. Er kan met de persoon die aanbelt gecommuniceerd worden met de geïntegreerde speaker en microfoon. De Hikvision deurbel beschikt zelfs over een bewegingssensor, zo weet je zelfs wanneer iemand voor de deur staat maar niet aan belt.

Meer info