• In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

LogiLink

LogiLink is een Duitse fabrikant van allerlei toepassingen op gebied van elektronica. Denk aan bevestigingsmateriaal, zoals standaarden voor monitoren en (auto)houders en selfiesticks voor smartphones en tablets. LogiLink produceert ook artikelen gerelateerd aan audio, waaronder microfoons, luidsprekers en headsets. Verder produceert het bedrijf smarthome artikelen, zoals slimme speakers en rookmelders. En dan zijn er behalve kabels, schoonmaakartikelen, allerlei producten op gebied van netwerk, stroom en energie, ook nog vele producten op gebied van beveiliging, waaronder software en sloten voor notebooks.

LogiLink USB en LogiLink WLAN

LogiLink heeft verschillende toepassingen waarbij een USB-verbinding wordt gebruikt. Dan gaat het over USB hubs, maar ook over bedieningsapparatuur zoals muizen en toetsenborden. Daarnaast biedt LogiLink ene ruim assortiment aan kabels met een USB connector. Deze zijn voornamelijk bestemd voor verbindingen op gebied van audio en video. Bij LogiLink WLAN of Wireless LAN producten draait alles om draadloze verbindingen, waaronder verbinding met internet.

Meer info
Logilink wlanLogilink wlan
Logilink powerbankLogilink powerbank

LogiLink Powerbank

Een powerbank is bestemd voor het opladen van apparaten op een plek waar geen stopcontacten aanwezig zijn. Deze worden met name gebruikt voor het opladen van smartphones. Een powerbank bestaat uit een batterij die oplaadbaar is en poorten waarop de smartphone of een ander apparaat kan worden aangesloten. De powerbanks van LogiLink springen eruit door het slanke en gestroomlijnde design en de ruime keuze aan smartphone merken die erop aangesloten kunnen worden. Om ervoor te zorgen dat apparaten niet oververhit raken en er geen kortsluiting ontstaat is daarvoor beveiliging ingebouwd.

         
         
         
         
         

LogiLink Hub

Een LogiLink hub is bestemd voor het op elkaar aansluiten van meerdere apparaten. In het geval van een netwerk van computers vormt de hub het centrale punt, dat alle computers met elkaar verbindt. Er wordt onderscheid gemaakt tussen zogenaamde actieve, passieve en intelligente hubs. In tegenstelling tot passieve hubs kunnen actieve hubs naast het verbinden van verschillende computers ook een signaal versterken. Een intelligente hub heeft dezelfde functie als een actieve hub, maar kan daarnaast ook problemen herkennen.

Meer info
LogiLink hubLogiLink hub
Logilink repeaterLogilink repeater

LogiLink Repeater en LogiLink Adapter

De LogiLink repeater is een apparaat dat het signaal van een aangesloten apparaat kan herhalen, zodat dit signaal verlengd kan worden. LogiLink heeft op dit gebied verschillende oplossingen, zoals voor HDMI en USB signalen. De LogiLink adapter staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Met een adapter is het bijvoorbeeld mogelijk om oudere generaties apparaten op nieuwe apparaten aan te sluiten. Zo hoef je de oude dus niet te vervangen, wat kan schelen in kosten.

Meer info

Bezig met laden...