Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Medion

Medion is een Duits bedrijf met een hoofdvestiging in Essen dat werd opgericht in 1982. In 2011 nam computerfabrikant Lenovo het bedrijf over, maar Medion bleef de eigen naam behouden. Zelf brengt Medion ook weer producten uit onder andere namen, zoals Adata, Cybercom, Cybermaxx, Hama, Life, Lifetec, Micromaxx, Microstar en Tevion. Medion geeft de productie van eigen producten aan door de letters MD of LT aan het begin van het modelnummer te plaatsen. Als beursgenoteerde onderneming en met nevenvestigingen binnen Europa, in Japan en Australië is Medion een grote speler op gebied van consumentenelektronica. Het heeft in totaal ongeveer 1000 medewerkers in dienst.

Medion

Medion assortiment

Medion heeft een ruim assortiment aan producten, dat bestaat uit onder andere smartphones, smart-tv’s, draadloze service en foto- en online printservice. Toch staat het bedrijf nog het meest bekend om laptops, pc’s en tablets. Vooral belangrijk voor Medion is het aanbieden van producten met een hoogwaardige kwaliteit die betaalbaar en daarmee toegankelijk zijn voor iedereen. Het bedrijf is de samenwerking aangegaan met de Aldi en verkoopt producten ook via deze supermarktketen.

Medion Erazer Bandit P10 | Intel Core i5 | Windows 10 Home | GTX 1660 | 8 GBMedion Erazer Bandit P10 | Intel Core i5 | Windows 10 Home | GTX 1660 | 8 GB

Medion pc

De Medion pc is er in alle soorten en maten. Of het nu gaat om pc’s die ontworpen zijn voor gaming, voor de bewerking van foto’s en video’s, of voor gebruik op kantoor, Medion biedt het allemaal. Daarnaast kun je pc’s combineren met een beeldscherm, een muis en een toetsenbord, die Medion ook produceert.

         
         
         
         
         

Medion laptop

De Medion laptop heeft als kenmerken dat deze duurzaam is, geschikt voor ieder type gebruiker en toepassing en altijd voorzien van de nieuwste snufjes, waaronder Touchscreen en Virtual Reality. Ook biedt Medion gaming laptops aan, geschikt voor de serieuze gamer die geruime tijd achter elkaar wil gamen en dat alles voor een redelijke, lage prijs.

Meer info
MEDION ERAZER P6605MEDION ERAZER P6605
MEDION LIFETAB S10365MEDION LIFETAB S10365

Medion tablet

De Medion tablet is door het compacte formaat de ideale toepassing om onderweg te gebruiken, of thuis op de bank. Een goed voorbeeld is de Medion Lifetab, waar net als de meeste tablets van Medion al een uitgebreid pakket aan apps op geïnstalleerd is. Dat hoef je als gebruiker dus niet zelf te doen. Het gaat onder andere om de app Mediatek, waarmee je gratis TV en films kunt kijken.

Meer info

Medion Akoya

De Medion Akoya is een verzameling van producten, waaronder pc’s, laptops en monitors. De artikelen in deze productlijn worden gekenmerkt door een grote capaciteit aan geheugen, krachtige processoren, een slank design en zijn geschikt voor alle mogelijke toepassingen.

Medion Akoya E6245 15,6 Zoll FullHD Prentium Silver N5000 4GB RAM 128GB Flash SSD Win10Medion Akoya E6245 15,6 Zoll FullHD Prentium Silver N5000 4GB RAM 128GB Flash SSD Win10