Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Razer

Razer staat bekend als hét topmerk op gebied van gaming accessoires. Het bedrijf werd in 2005 opgericht in San Diego door de ondernemers Min-Liang Tan en Robert Krakoff. In datzelfde jaar openden zij zowel een hoofdkantoor in Singapore als in San Francisco. Tegenwoordig heeft Razer wereldwijd achttien kantoren en wordt algemeen beschouwd als trendbepalend op gaming gebied in de VS, Europa en China. Typerend voor Razer is het welbekende logo van een driekoppige groene slang.

Razer

Razer muizen

Razer startte als nieuwkomer in de wereld van computer hardware met een muis speciaal ontworpen voor gamers, de revolutionaire Razer Diamondback. Deze geldt als het beste verkochte gaming product aller tijden. Met de Diamondback introduceerde Razer de zogenaamde Boomslang muis, herkenbaar aan het design dat doet denken aan de kop van een slang.

Terwijl muizen in die tijd nog een dpi (dots per inch) van tussen de 200 en 400 hadden, beschikte de Diamondback over 1000 dpi. De ideale muis voor gamers dus, die hiermee veel nauwkeuriger en meer doeltreffend de cursor konden laten bewegen.

Op gebied van gaming muizen blijft Razer de boventoon voeren. In 2009 ontwikkelden zij de Razer Mamba, de eerste gaming muis met draadloze technologie.

MEER INFO
Razer muisRazer muis
Razer headsetRazer headset

Razer headsets

Razer gaming headsets zijn de beste headsets voor de echte gamer. Razer staat bekend om de stoere namen die ze hun producten geven. Denk aan: Kraken, Electra of de Tiamat! De headsets van Razer zitten en blijven comfortabel op je hoofd zitten en blinken uit in geluidskwaliteit.

MEER INFO

         
         
         
         
         

Razer toetsenborden

Behalve muizen en headsets biedt Razer nog tal van andere gaming producten aan. Het produceert hardware als muismatten, telefoons en desktops, maar ook software. Zo heeft Razer meerdere prijzen gewonnen, bijvoorbeeld voor haar toetsenborden. De BlackWidow, Tartarus of de Ornata zijn bekende voorbeelden van verschillende Razer producten. Altijd high-end gaming producten waar je zeker je vijand mee kan verslaan. Zeker door de features zoals programmeerbare macro’s en 100% anti-ghosting.

MEER INFO
Razer toetsenbordRazer toetsenbord
Razer muismatRazer muismat

Razer is niet meer weg te denken

Naast de samenwerking met e-sport teams heeft Razer ook samen met enkele grote computerbedrijven, zoals NZXT, Microsoft, MSI en AMD producten ontwikkeld. Daarmee is Razer een merk geworden dat niet meer weg te denken is uit de wereld van gaming.