• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

Samsung Knox

Samsung KnoxSamsung Knox

Samsung Knox zorgt ervoor dat zakelijke gegevens beveiligd en daarmee ook veilig zijn op de tablets en smartphones van je medewerkers. Hiermee blijft alle bedrijfsinformatie die op de telefoon of tablet staat, binnen de (virtuele) muren van het bedrijf. Samsung Knox heeft één gratis oplossing en 4 betaalde oplossingen.

Samsung Knox, wat is het?

Samsung Knox biedt je de mogelijkheid om de zakelijke gegevens op de smartphones en tablets van je medewerkers te beveiligen en beheren. Op die manier blijft vertrouwelijke informatie gewoon binnen het bedrijf. Samsung Knox is standaard verwerkt in de hardware van elke Samsung smartphone. Het is echter niet direct actief, Samsung Knox wordt actief in combinatie met één (of meerdere) van de cloud oplossingen. Samsung Knox kent 4 betaalde oplossingen: Knox Configure, Knox Manage, Samsung Knox E-FOTA en Knox Platform for Enterprise. Naast deze betaalde oplossingen, is er ook een gratis oplossing: Mobile Enrollment.

Samsung Knox Mobile Enrollment

Samsung Knox Mobile Enrollment is de gratis Knox dienst waarmee de IT-beheerder van je bedrijf een Mobile Device Management-systeem (MDM) over Samsung toestellen uitrolt. Knox Mobile Enrollment werkt ook met andere beheersystemen, waaronder Microsoft Intune en Workspace One. Wel werkt Samsung Knox Mobile Enrollment alleen in combinatie met Samsung toestellen.

Samsung Knox Configure

Knox Configure biedt je de mogelijkheid om te zorgen dat alle telefoons binnen je bedrijf er qua software hetzelfde uitzien. Dankzij Knox Configure kun jij als werkgever bepalen welke verbindingsmogelijkheden er zijn, welke ringtone er gebruikt wordt en hoe het startscherm eruitziet. Elke telefoon is hetzelfde ingesteld, waardoor meerdere medewerkers één telefoon kunnen gebruiken.

Samsung Knox Manage

Met Samsung Knox Manage beheer je zowel niet-Android als Android apparaten. Dit biedt de beheerder de mogelijkheid om smartphones en/of tablets op afstand te resetten of te vergrendelen. Knox Manage zorgt voor beveiliging van je zakelijke gegevens. Zo kan er worden ingesteld dat zakelijke apps geen informatie en data kunnen uitwisselen met privé apps.

Samsung Knox Platform for Enterprise

Samsung Knox Platform for Enterprise is een aanvulling op je MDM-systeem. Samsung Knox Platform for Enterprise beveiligt de gevoelige bedrijfsinformatie nog beter. Zo kan er bijvoorbeeld ingesteld worden dat werknemers bepaalde data niet kunnen delen met een apparaat buiten het beveiligde netwerk. Hiermee wordt voorkomen dat werknemers vertrouwelijke informatie delen met personen buiten de organisatie, of dat nou bewust of onbewust zou gebeuren.

loader
Bezig met laden...