• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

Samsung zakelijke telefoons

Alles wat je nodig hebt in één merk

De telefoonindustrie is altijd in beweging, en Samsung is één van de toonaangevende merken die voortdurend streeft naar innovatie en het bieden van geavanceerde technologie aan haar klanten.

Of je nu op zoek bent naar een telefoon met een flexibel scherm, geavanceerde zakelijke functies, verbeterde beveiliging of een stevige telefoon die tegen een stootje kan, Samsung heeft voor iedereen iets te bieden. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van Samsung en ontdek hoe deze innovatieve apparaten je leven gemakkelijker maken.

Samsung Foldables

Laten we beginnen met de opvouwbare telefoons van Samsung. Deze nieuwste toevoegingen aan de Samsung-telefoonlijn is de ultieme mix van technologie en design.

Een unieke eigenschap van Samsung Foldables is het flexibele scherm dat kan worden uitgevouwen naar een groter formaat. Maar wat echt uniek is, is de veelzijdigheid van dit scherm. Je kunt de nieuwe Foldables niet alleen gebruiken als traditionele smartphone, maar ook als een compacte tablet. Bovendien ondersteunen Samsung Foldables verschillende weergaveopties, zoals het gelijktijdig openen van meerdere apps of het splitsen van het scherm voor een efficiënte multitasking-ervaring.

Een andere unieke eigenschap van Samsung Foldables is de naadloze app-continuïteit. Wanneer je een app opent op het hoofdscherm van de Foldable en vervolgens het apparaat open vouwt, past de app zich automatisch aan aan het grotere scherm zonder onderbreking. Dit betekent dat je naadloos kunt overschakelen tussen de verschillende weergaveformaten zonder dat je de app hoeft af te sluiten en opnieuw te openen, wat zorgt voor een vloeiende en consistente gebruikerservaring.

Samsung Foldables bieden een unieke functie genaamd Flex Mode. Wanneer je het apparaat in een hoek buigt, wordt het scherm in tweeën gesplitst, waarbij het bovenste deel fungeert als een weergavegebied en het onderste deel als een bedieningsgebied. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor het gebruik van apps, zoals het bekijken van een video op het bovenste gedeelte van het scherm terwijl je de afspeelmogelijkheden bedient op het onderste gedeelte. Of gebruik de bovenste helft als een camera weergave terwijl je de instellingen aanpast op de onderste helft. Dankzij verbeterde camerafunctionaliteiten kan je profiteren van de veelzijdigheid van het grote schermoppervlak.

Jouw ideale én veilige device voor zakelijk gebruik

Voor de zakelijke gebruikers onder ons biedt Samsung de ideale productlijn. Samsung heeft namelijk een aantal smartphones ontwikkeld specifiek voor de zakelijke markt zodat ultiem gebruikersgemak én veiligheid geboden kan worden. Samsung Enterprise staat voor toestellen met een groter scherm, een langere accuduur en beveiliging door middel van Samsung Knox.

In een tijd waarin cybercriminaliteit en datadiefstal steeds vaker voorkomen, is geavanceerde gegevensbeveiliging absoluut essentieel. Samsung Enterprise biedt uitgebreide beveiligingsfuncties, zoals Samsung Knox, die bedrijven helpen om hun waardevolle gegevens te beschermen tegen bedreigingen en inbreuken. Dit helpt bij het waarborgen van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfsinformatie.

Met de opkomst van hybride kunnen werken is de behoefte aan een flexibele werkplek groter dan ooit. Samsung Enterprise biedt tools en functies waarmee medewerkers hun werk kunnen uitvoeren op verschillende apparaten en locaties, zonder in te leveren op beveiliging of productiviteit. Dit stelt bedrijven in staat om naadloos over te schakelen tussen kantoor-, thuis- en mobiele omgevingen, terwijl ze toch controle hebben over bedrijfsgegevens en -toegang.

Met Samsung Enterprise kunnen werknemers profiteren van mobiliteit en productiviteit. Ze hebben toegang tot bedrijfsapplicaties, gegevens en samenwerkingsmogelijkheden, zowel op kantoor als onderweg. Dit verhoogt de flexibiliteit en efficiëntie van werknemers, waardoor ze hun taken effectief kunnen uitvoeren, ongeacht hun locatie. Samsung Enterprise ondersteunt ook naadloze integratie met populaire productiviteitsapps, waardoor werknemers hun favoriete tools kunnen blijven gebruiken.

In de moderne zakelijke omgeving gebruiken werknemers een breed scala aan apparaten, van smartphones tot tablets tot wearables. Samsung Enterprise biedt mogelijkheden voor het beheer van diverse apparaat ecosystemen, zodat bedrijven een uniforme en consistente gebruikerservaring kunnen bieden, ongeacht het type apparaat dat wordt gebruikt. Dit vereenvoudigt het IT-beheer en verhoogt de efficiëntie binnen de organisatie.

Efficiënte samenwerking en communicatie zijn cruciaal voor het succes van een bedrijf, vooral in een tijd waarin teams vaak op afstand werken. Samsung Enterprise biedt geïntegreerde samenwerkings- en communicatietools die werknemers in staat stellen om naadloos met elkaar te communiceren, bestanden te delen, gezamenlijk aan documenten te werken en videovergaderingen te houden. Dit versterkt de teamdynamiek, bevordert de samenwerking en stimuleert de productiviteit, ondanks de fysieke afstand tussen de teamleden.

Beveilig je gegevens met Samsung Knox

Beveiliging is altijd een topprioriteit geweest voor Samsung, en met Samsung Knox is deze topbeveiliging makkelijk te integreren in jouw bedrijf.

Samsung Knox is een krachtig beveiligingsplatform dat is ontworpen om bedrijfsgegevens en -apparaten te beschermen tegen bedreigingen, aanvallen en dataverlies. Het legt de focus op het bieden van robuuste beveiligingsfuncties om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens te waarborgen.

Een van de belangrijkste aspecten van Samsung Knox is de hardware-gebaseerde beveiliging. Het maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals een veilige opstartomgeving en Trusted Execution Environment (TEE), om ervoor te zorgen dat het apparaat is beveiligd vanaf het moment dat het wordt ingeschakeld.

Daarnaast biedt Samsung Knox ook gegevensbescherming door middel van versleuteling. Gevoelige bedrijfsgegevens, zoals opgeslagen bestanden en communicatie, worden versleuteld om te voorkomen dat ze in verkeerde handen vallen.

Een ander belangrijk aspect van Samsung Knox is de geavanceerde authenticatie. Het biedt verschillende lagen van beveiligde authenticatiemethoden, waaronder biometrische identificatie (zoals vingerafdrukken en gezichtsherkenning), PIN-codes en wachtwoorden. Dit versterkt de toegangscontrole tot het apparaat en vermindert het risico van ongeautoriseerde toegang.

Bovendien heeft Samsung Knox uitgebreide mogelijkheden voor apparaatbeheer. IT-beheerders kunnen apparaten op afstand beheren, monitoren en beveiligen via een centrale beheerconsole. Ze kunnen beleidsregels en beveiligingsmaatregelen implementeren, zoals het configureren van toegangsrechten, het toepassen van apparaatbeperkingen en het uitvoeren van beveiligingsupdates.

Ga snel naar Azerty zakelijk voor een afspraak met één van onze accountmanagers. Wij denken graag met je mee over een passende oplossing voor jou.

Samsung biedt zekerheid van binnen én van buiten!

Naast het beschermen van alles wat zich óp een device bevindt is de bescherming van het apparaat zelf ook in veel gevallen onmisbaar. Want wat nou als je bijvoorbeeld in een ruwe omgeving werkt waar je telefoon bestand moet zijn tegen extreme omstandigheden? Daar komt Samsung Ruggedized om de hoek kijken. Deze apparaten zijn ontwikkeld om duurzaamheid en betrouwbaarheid te bieden, zelfs onder extreme omstandigheden met invloed van bijvoorbeeld stof, water, stoten en trillingen.

Denk bijvoorbeeld aan buitendienstwerkzaamheden verricht door technici, monteurs en ingenieurs. Ze kunnen worden blootgesteld aan ongunstige weersomstandigheden, ruwe terreinen en stoffige omgevingen. De robuuste constructie en de IP68-water- en stofbestendigheid van Samsung Ruggedized-apparaten zorgen ervoor dat ze bestand zijn tegen dergelijke omstandigheden en blijven functioneren.

Niet alleen in In de ‘buitenwereld’ is bescherming door Samsung Ruggedized van belang. Samsung Ruggedized-apparaten kunnen ook worden gebruikt in ziekenhuizen, klinieken en andere medische omgevingen waar ze bestand zijn tegen desinfectiemiddelen en kunnen worden gereinigd zonder schade. Ze zijn ook handig voor zorgverleners die vaak onderweg zijn en behoefte hebben aan duurzame en betrouwbare apparaten.

Samsung’s revolutionaire line-up

Samsung Foldables, Samsung Enterprise, Samsung Knox en Samsung Ruggedized vormen samen een krachtige combinatie van innovatieve technologieën en oplossingen die de behoeften van moderne zakelijke gebruikers en organisaties vervullen. Ben jij op zoek naar passend advies die goed past bij jouw zakelijke situatie? Via Azerty zakelijk komen wij graag met jou in contact en denken wij met jou mee!

loader
Bezig met laden...