Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Seasonic

De missie van Seasonic is om voedingen te leveren met de hoogste kwaliteitsnormen en om geavanceerde oplossingen en uitgebreide wereldwijde ondersteuning voor haar partners te bieden. De veelbekroonde Seasonic voedingen bieden uitstekende prestaties en totale betrouwbaarheid en worden geleverd met toonaangevende garantie en klantenondersteuning. Het uitgebreide assortiment voedingen van Sea Sonic voldoet aan de steeds groter wordende behoeften van professionele pc-gebruikers, maar ook aan casual gamers en enthousiastelingen over de hele wereld.

Seasonic

Industrieleider

Gedurende de ruim veertigjarige geschiedenis heeft Sea Sonic verschillende primeurs van de industrie bereikt in een poging om voortdurende verbeteringen aan te brengen in prestaties en kwaliteit, waaronder:

  • de eerste in de branche zijn om automatische invoeging in 1987 te implementeren
  • de eerste om de kenmerkende slimme en stille ventilatorregeling van Seasonic in te bedden
  • de eerste die de active PFC only oplossing biedt
  • de eerste die Surface Mount Device (SMB) gebruikt voor voedingen
Seasonic voedingenSeasonic voedingen
Seasonic Prime TX voedingSeasonic Prime TX voeding

80 PLUS® Launch Partner

De voortdurende inspanningen van Sea Sonic voor verbeteringen en het constante streven naar innovatie hebben geleid tot de samenwerking met Ecos Consulting om de basis te leggen voor het 80 PLUS®-certificeringssysteem in 2004. Kort daarna werd Sea Sonic de fabrikant die 's werelds eerste 80 PLUS® gecertificeerde consumentenvoeding introduceerde.

         
         
         
         
         

Professionele ontwerper van pc-voeding

Sinds de oprichting van Sea Sonic hebben voortdurende ontwerpverbeteringen en verbeteringen in productietechnologie onvermijdelijk geleid tot de oprichting van een sterke basis voor het produceren van producten van topkwaliteit. Vandaag is de merknaam Seasonic het equivalent van hoge prestaties, topkwaliteit en betrouwbaarheid.
 

Seasonic S12III voedingSeasonic S12III voeding
Seasonic binnenkant voedingSeasonic binnenkant voeding

Het hart van jouw systeem

De bekroonde vlaggenschepen uit de PRIME-serie en de mainstream FOCUS-serie van Sea Sonic werden meteen favoriet bij tech-editors en pc-gamers sinds het moment van hun lancering. Uitstekende prestaties in combinatie met de beschikbaarheid van een breed scala aan modellen maken deze Seasonic voedingen een ideale keuze voor zowel dagelijkse gebruikers als professionele gebruikers.

Langste garantie

Sea Sonic begrijpt het belang van duurzaamheid in de moderne wereld en gelooft in de kwaliteit van haar producten. Het bedrijf staat pal achter al zijn producten terwijl het zijn vlaggenschip PRIME-serie steunt met een opmerkelijke 12 jaar fabrieksgarantie.
 

Seasonic connect voedingSeasonic connect voeding