Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Supermicro

We Keep IT Green

Supermicro is het bedrijf achter de begeerde Supermicro Superserver en Supermicro IPMI. Met zijn oprichting die plaatvond in 1993 door twee Taiwanezen, is Supermicro een van de grootste spelers op het gebied van server (technologie). Supermicro specialiseert zich in servers, opslag, blade-servers, rack-oplossingen, netwerk-apparaten, server managementsoftware en high-end workstations. De doelgroep bij deze producten zijn datacentra, Cloud computing, Enterprise IT, big data en HPC-oplossingen

Supermicro

Supermicro servers

De specialiteit waar iedereen Supermicro van kent. We hebben het natuurlijk over de Supermicro servers. Een Supermicro server kan onder verdeeld worden in vier verschillende categorieën: rackmounted, twin, blade of storage. Elk van deze categorieën heeft zijn eigen unieke eigenschappen die niet op een Supermicro servers zijn te vinden. Er kan hierbij gedacht worden aan massa opslag, rekenkracht of een combinatie van beiden.

Meer info
Supermicro serverSupermicro server
Supermicro SuperserverSupermicro Superserver

Supermicro Superserver

Een Supermicro’s Superserver-oplossing biedt het hoogste niveau van prestatie, efficiëntie, beveiliging en schaalbaarheid in de industrie. Een Supermicro Superserver is beschikbaar in alle gangbare form factors, inclusief 1U, 2U, 3U en 4U. Bij een Supermicro Superserver is een hoog rendement erg belangrijk. Zo is elke model van een Superserver uitgerust met een twee redundante voedingen met een Titanium label om een rendement te halen van 96% en hoger.

         
         
         
         
         

Supermicro IPMI

Supermicro geeft bij bijna alle Supermicro servers de mogelijkheid voor integratie van de Supermicro IPMI. De IPMI (Intelligent Platform Management Interface) van Supermicro kan vergeleken worden met de Dell iDRAC. Het is feitelijk een remote management software oplossing, die volledige integratie heeft met de hardware.

Supermicro moederbordSupermicro moederbord

Supermicro moederbord

Servers zijn niet het enigste dat Supermicro fabriceert en ontwikkeld. Het merk ontwikkeld ook moederborden, een Supermicro Moederbord. Supermicro heeft de divisie van moederborden onderverdeeld om onduidelijkheden te voorkomen. Een Supermicro moederbord daarom altijd in een van de volgende categorieën: server-, workstaton-, IoT-, desktop of gaming-moederborden.

Bij Supermicro server- of workstation moederborden kan je dezelfde kwaliteit verwachten als bij moederborden uit Supermicro servers. Dit is ook van toepassing op de desktop- en gaming moederborden. Bij deze moederborden ligt de focus ook niet op de Enterprise, maar de consument.

Bij een Supermicro gaming moederbord kan je alle features verwachten die je ook kan bij een merk zoals Asus of MSI. Zo beschikken ook deze gaming moederborden over de mogelijkheid tot overclocking en tweaking. Op deze manier kan je ook met een Supermicro moederbord het beste uit je componenten halen.

Meer info