Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Thermaltake

Als je als hardware kenner denkt aan bijzondere en unieke behuizingen of componenten zijn er maar een aantal merken die dat kunnen leveren. Een van deze bekende merken is Taiwanese Thermaltake. Thermaltake ontwikkeld PC-behuizingen, voedingen, koel-oplossingen en randapparatuur. Hierbij is de focus niet op de marktstandaard maar eerder op het unieke. Zo is elk product van het merk uniek in zijn eigen segment. Gekke vormen, maten, kleuren en materialen zijn daarom ook niet weg te slaan bij deze producten. Toch is het niet alleen maar gek doen, aangezien elk van Thermaltake zijn producten functioneel en technisch goed blijven.

Thermaltake

Thermaltake behuizing

Als je op zoek bent naar een behuizing die niet zo standaard oogt, dan ben je bij Thermaltake aan het goede adres. Het merk heeft een groot bereik aan kasten in verschillende segmenten, zo heb je je standaard mid-, mini-, micro-, en full-tower, maar ook de unieke open frame en super tower behuizingen.

Meer info
Thermaltake H15 Micro-tourThermaltake H15 Micro-tour
Thermaltake Behuizing Core P5Thermaltake Behuizing Core P5

Thermaltake Core

Een van deze unieke open frame behuizingen zijn de Thermaltake Core P5 en Thermaltake Core P3. De Thermaltake Core serie heeft een uniek open-frame design met maar één glazen zijpaneel. Er zijn dus geen panelen aanwezig aan de voor- en achter-zijde, maar ook niet aan de boven- en onder-zijde. Het enige verschil wat te vinden is tussen de Core P3 en de Core P5 is de grootte.

         
         
         
         
         

Thermaltake Fans

Behuizingen zijn niet de enige unieke componenten die Thermaltake ontwikkeld. Ook Thermaltake fans zijn een belangrijk onderdeel van het merk. Het merk kent onder zijn fans twee verschillende lijnen, zoals je bij andere fabrikanten ook veel ziet. Het gaat hierbij om Thermaltake RGB en standaard fans. Waarbij de standaard fans zich focussen op bijna elke use case zoals druk of air flow, focussen de RGB-fans zich natuurlijk op… RGB.

Meer info
Thermaltake Riing 12 LED RedThermaltake Riing 12 LED Red
Thermaltake Smart RGBThermaltake Smart RGB

Thermaltake voeding

Thermaltake is begonnen met voedingen omdat ze een gat in de markt zagen. Maar nu hoor ik je denken: ‘Een gat in de markt bij voedingen, dat kan toch niks anders?’. Heb je ooit stil gestaan bij RGB-voedingen! Nee? Nou dat is precies wat er verstaan wordt onder een Thermaltake voeding, een RGB-voeding.

Meer info

Thermaltake waterkoeling

De enthousiaste waterkoelers onder ons zijn er al langer bekend mee. De bekende en felbegeerde Thermaltake waterkoeling componenten. Ze hebben er eigenlijk alles voor, van fittingen tot reservoirs, van flowmeters tot waterblokken, zo gek je het niet kan bedenken.

Meer info
Thermaltake View 71 Tempered Glass RGB Edition Chassis CA-1I7-00F1WN-01Thermaltake View 71 Tempered Glass RGB Edition Chassis CA-1I7-00F1WN-01