Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Thrustmaster

Sinds dat men begon met het gamen op pc en console is Thrustmaster ingestapt. Het bedrijf begon met het maken van een racestuur, om zo meer dan de helft van de markt aan te spreken, de markt bestond tenslotte toch voor het grote deel maar uit race-games. Later kwam er ook een Thrustmaster Joystick en Thrustmaster pedalen, om zo maar zo veel mogelijk mensen aan te spreken, inmiddels ken je het bedrijf vast en zeker voor deze producten.

Thrustmaster

Racesturen

Thrustmaster racestuur

Het onderdeel waar Thrustmaster helemaal uitblinkt boven zijn concurrenten, dat zijn de bekende Thrustmaster racesturen. Het merk heeft inmiddels een serie van racesturen dat te groot is om hier per stuk te behandelen. Vandaar een aantal voorbeelden van de meest bekende binnen de serie.

Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-OnThrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
Thrustmaster T150Thrustmaster T150

Thrustmaster t150

Laten we beginnen bij de Thrustmaster t150, dit is een racestuur, maar niet zomaar een. De t150 van Thrustmaster is het meest verkochte model binnen de serie van racesturen. De Thrustmaster t150 is een stuur en pendalen set die samen wordt geleverd als één product, zodat je niks los erbij hoeft te kopen. Het set is te verkrijgen in drie verschillende variaties, de t150, t150 Pro en t150 Ferrari editie. Het verschil tussen de standaard t150 en de Ferrari editie is alleen het uiterlijk. Er zit wel een verschil vergeleken met de t150 Pro, deze editie beschikt over een koppeling bij de pendalen, erg handig voor het gebruik van een extra versnellingspook.

Meer info

         
         
         
         
         

Thrustmaster t300

Een bekend Thrustmaster racestuur is de Thrustmaster t300. Dit betreft ook een set met zowel stuur als pendalen. Het verschil tussen de t150 en t300 zit het in de kwaliteit van het product. De Thrustmaster t300 beschikt over een Force Feedback-stuur, het sturen voelt hiermee realisteren dan ooit! Dit is intern mogelijk gemaakt door de twee individuele riemen die beiden de mogelijk weerstand actief berekenen. De t300 is alleen beschikbaar voor PS3, PS4 en PC, dus geen Xbox.

Meer info
Thrustmaster T300RSThrustmaster T300RS
Thrustmaster TH8AThrustmaster TH8A

Add-ons

Thrustmaster th8a

De eerste add-on die men vaak het eerste neemt is een versnellingspook. Het beste wat je kan nemen van Thrustmaster is de Thrustmaster th8a. Deze versnellingspook combineert goed met het overgrote deel van de racesturen die het merk produceert. Let er dus wel goed op of deze compatibel is met het door jou gekozen stuur.

Thrustmaster pendalen

Vind je de meegeleverde pendalen maar niks of heb je geen set aangeschaft maar een los stuur? Dan heb je daarvoor ook Thrustmaster pedalen, het merk levert hiermee dus los pendalen. Bij Thrustmaster pedalen is het belangrijk om te kijken of ze gaan werken samen met het stuur en andere accessoires.

Joystick

De Thrustmaster joystick is ontwikkeld voor het gebruik in een flightsimulator-game. Thrustmaster heeft bij enkele modellen samen gewerkt met specifieke ontwikkelaars om het product geoptimaliseerd te krijgen voor de games die zij produceren. Zoek je een joystick maar weet niet je zeker welke zal werken? Kijk dan niet verder en kies een Thrustmaster joystick.

Meer info
ThrustMaster Thrustmaster HOTAS Warthog Flight StickThrustMaster Thrustmaster HOTAS Warthog Flight Stick