Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Turtle Beach

Er zijn maar een aantal merken op de markt die goede kwaliteit leveren voor gaming accessoires. Turtle Beach is een van deze merken en is voornamelijk gefocust op gaming-headsets. De dochteronderneming Roccat legt daarentegen de focus op pc-gaming accessoires, zoals muizen, toetsenborden en headsets. Het bedrijf en merk zijn opgericht in 1975, door dit lange bestaan samen met veel expertise is elk product perfect voor jouw gaming sessie.

Turtle Beach

Turtle Beach Headset

Een Turtle Beach headset is natuurlijk het item waarmee het merk het meeste in de spotlight staat. De headsets zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, die in dit geval overeenkomen met de gaming platformen. Zo heb je een Turtle Beach Headset voor zowel Playstation 3 en 4, Xbox, PC en niet te vergeten de Nintendo Switch

Meer info
Turtle Beach ReconTurtle Beach Recon
Turtle Beach Ear Force Stealth 700Turtle Beach Ear Force Stealth 700

Turtle Beach Stealth

Misschien is het wel een van meest bekende en felbegeerde series die Turtle Beach te bieden heeft. We hebben het natuurlijk over de Turtle Beach Stealth. De Turtle Beach Stealth is niet zomaar een gaming headset, maar alleen het beste dat Turtle Beach te leveren heeft. Binnen de Stealth serie zijn enkel headsets te verkrijgen voor de gaming consoles, helaas is er dus geen officiële pc-comptabiliteit tussen te vinden. Een Turtle Beach Stealth gaming headset kan voorkomen in een draadloze of beraadde variatie, een zwart of wit kleurenthema.

Meer info

         
         
         
         
         

Turtle Beach PS4

Zoals je wellicht eerder hebt gelezen zijn Turtle Beach headsets verkrijgbaar voor bijna alle platformen. Toch zie je dat de Turtle Beach PS4 de meeste voorrang krijgt in de lijn. Zo zie je dat er voor een Turtle Beach PS4 sneller en makkelijker reserveonderdelen te verkrijgen zijn. Bij de reserveonderdelen moet je denken aan: vervangende oorkussens, microfoons, kabels, adapter en nog veel meer. Zo weet je zeker dat je een echte Turtle Beach niet hoeft weg te gooien als een van deze onderdelen defect raakt of aan vervanging toe is.

Turtle Beach Elite Pro 2 Gaming Headset + SuperAmpTurtle Beach Elite Pro 2 Gaming Headset + SuperAmp
Roccat Vulcan 121 Mechanisch gamingtoetsenbord AIMORoccat Vulcan 121 Mechanisch gamingtoetsenbord AIMO

Roccat

Enkele zullen het merk Roccat waarschijnlijk eerder voorbij zien komen. Sinds 2019 maakt het Duitse Roccat ook deel uit van Turtle Beach. Roccat ontwikkeld ook gaming accessoires waarbij de focus niet ligt op console gamers, maar op de echte pc-gamer. Zo produceert Roccat gaming-muizen, toetsenborden, muismatten en ook headsets. Door de handen in één te slaan kunnen de merken Turtle Beach en Roccat nog beter, gemakkelijker en sneller producten ontwikkelen. Zoek je dus niet iets voor een console maar PC? Kijk dan ook naar Roccat!