• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

Xenith Epic: Where Brilliance Meets Mastery

Azerty Xenith EpicAzerty Xenith Epic

Voor de gamers die enkel genoegen nemen met het allerbeste en allersnelste, heeft Xenith een speciale lijn. De Xenith Epic is gemaakt om te presteren en imponeren. Prestatie door middel van brute kracht, gepaard met geweldig design, waar de kwaliteit van afdruipt.

De Xenith Epic lijn is een ongekende configuratie die de werelden van power, prestaties en design samenbrengt tot één geheel. Lees hier alles over de Epic game pc van Xenith.


Xenith Epic: een esthetische diamant

De Epic game pc is meer dan een krachtpatser. Dankzij de adembenemende RGB verlichting tover je de gaming pc om tot een stijlvolle diamant. Tover je Epic configuratie om in een symphonie van kleuren en breng iedere ruimte tot leven.

Ongekende 4K ervaring

Wanneer je op zoek bent naar de best mogelijke ervaring in 4K gaming, dan heb je die gevonden met Xenith Epic. Met dit systeem kun je intensief gamen in de hoogste resolutie, zonder in te leveren op framerates. Elke beweging voelt soepel dankzij de krachtige videokaart. Geef kleur aan je games en breng ze tot leven.

Investeer in een epische toekomst

De Xenith Epic game pc vertegenwoordigt de absolute top van prestaties voor gaming. Het aankopen van dit Xenith systeem is daarom niet alleen een aankoop; het is een investering in de best mogelijke game ervaring. Met dit krachtige systeem ben je zowel nu als in de toekomst verzekerd van de meest vloeiende beelden en snelle laadtijden. Het is een investering in de toekomst vol epische game avonturen! De Epic gaming pc’s zijn verkrijgbaar vanaf €4000 euro.

Xenith Epic kopen bij Azerty

Maak een statement met een Xenith Epic game pc! Schaar jezelf tot een selecte groep die enkel genoegen neemt met het beste van het beste. Wanneer je toch bereid bent om enige compromissen te sluiten, dan is de Xenith Extreme of Xenith Expert precies wat je zoekt. Net als de Epic krijg je krachtige prestaties voor een betaalbare prijs. Wacht niet langer en dompel je onder in de wereld van ongekende kracht met Xenith Epic.


Xenith Epic iCUE AMD - Ryzen 9 7950X3D
GeForce RTX 4090 OC - 64 GB RGB DDR5 - 4 TB ssd
timer 2-3 werkdagen
4.399,00 3.635,54
Corsair iCUE Certified
loader
Bezig met laden...