• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

Xenith Essential: No-nonsense Gaming Power

Waarom zou je genoegen nemen met minder, als je alles kunt hebben wat je écht wilt?

Bij Xenith sluiten we geen compromissen en willen we maximale prestaties zonder aanslag op je budget. Als gamer verlang jij naar de meest optimale ervaring met snelle laadtijden, hoge framerates en natuurlijk vlekkeloze grafische prestaties op 1080p. Dat alles komt samen in de Xenith Essential gaming pc. Ontdek Xenith Essential hier!


Ongetemde kracht met Xenith Essential

Bij Xenith hebben we de Essential ontworpen met maar één doel: budgetvriendelijk gamen zonder concessies. De Xenith Essential is voorzien van een RTX 4060 of vergelijkbaar, die je games vloeiender weergeven van ooit tevoren. Ook zul je weinig laadschermen tegenkomen dankzij de supersnelle SSD. En al die kracht wordt aangestuurd door een krachtige processor. Zo kun jij zorgeloos gamen op 1080p voor nu en in de toekomst!

Budgetvriendelijk voor iedereen

De Xenith Essential is een betaalbare game pc waarmee jij je volgende levels bereikt.
Met een prijsklasse tot €1500 euro, kun je urenlang gamen zonder dat je opkijkt naar een hoge aanschafwaarde. De Xenith Essential is de game pc voor gamers met een minimaal budget.
De Essential heeft geen hoge prijskaartjes en overbodige extra’s. Alleen een krachtige solide basis waarbij betrouwbaarheid en prestaties centraal staan.

Ontdek de Xenith Essential ervaring

Ga je voor maximale performance met een beperkt budget? Dan ga je voor de Xenith Essential game pc. Hiermee haal je het beste van videogames naar boven voor een betaalbare prijs. Heb je behoefte aan een uitgebreide configuratie? Bekijk dan eens onze Expert game pc. Wil je het helemaal bont maken, kies dan voor de Extreme of Epic.

De Essential wacht op je!

Sluit je aan bij miljoenen gamers wereldwijd die al hebben ontdekt wat het betekent om ongehinderd te gamen in hoge kwaliteit. Ervaar zelf waarom de Xenith Essential game pc’s de standaard zetten voor gaming met een minimaal budget. Neem controle over je favoriete games met de Essential game pc van Xenith!


Xenith Essential Dark - Ryzen 5 5600
GeForce RTX 4060 - 16 GB DDR4 - 1 TB ssd
timer Volgende werkdag in huis
1.049,00 866,94
Xenith Essential Snow - Ryzen 5 5600
GeForce RTX 4060 - 16 GB DDR4 - 1 TB SSD
timer 2-3 werkdagen
1.049,00 866,94
loader
Bezig met laden...