• azerty/check In-house assemblage
  • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • azerty/check Eigen technische dienst
  • azerty/check Vragen? Stuur een appje

Xenith Extreme: Unlocking Supreme Power

Als gamer ga jij alleen maar voor het allerbeste! Daarom kies jij voor de Xenith Extreme game pc. De Xenith Extreme is niet zomaar een computer; Het is een krachtige machine die het beste van stijl en prestaties samenbrengt. Als je op zoek bent naar een van de beste gaming ervaringen, dan is de Extreme configuratie precies wat jij zoekt. Ontdek hier alles over Xenith Extreme en lees hoe jij het maximale uit jouw games haalt!


Xenith Extreme met eindeloze power

Alle Xenith modellen zijn voorzien van krachtige componenten. Zo is de Xenith Extreme gebouwd om continu te presteren. Dankzij de krachtige hardware, bestaande uit een RTX 4070 of vergelijkbaar komen jouw games tot leven. Lang wachten in een laadscherm is verleden tijd dankzij de bliksemsnelle SSD. En al die extreme kracht wordt aangestuurd door de krachtige processor. Hiermee is de Extreme voorzien van absurde rekenkracht. Geen taak is teveel!

Krachtig en betaalbaar

De Xenith Extreme is dan wel een powerhouse als het op prestaties aankomt. Maar dat zie je als gamer gelukkig niet terug in de prijs. Met een prijsklasse tot €4000 euro, biedt de Xenith Extreme je eindeloze mogelijkheden en een geweldige verhouding tussen prijs en prestaties. Ben je toch op zoek naar een budgetvriendelijke variant? Dan heeft Xenith de oplossing. Bekijk snel de Xenith Essential of Xenith Expert game pc’s.

Extreem in kwaliteit

Stel je voor dat jij je favoriete game zou spelen op een systeem van Xenith. Dan kies je voor bliksemsnel laden, hoogwaardige graphics en hoge framerates. Zo speel je jouw favoriete games stabiel op hoge resoluties zoals 1440p. Is dat nog niet scherp genoeg? Niet getreurd, dit systeem werkt ook op een resolutie van 4K. Zo kun je optimaal gamen met een kraakhelder beeld.

Xenith systeem kopen Azerty

De Xenith Extreme is gemaakt om jouw game-ervaring te veranderen. Of je nu een hardcore gamer bent, beginnende eSporter of casual wilt genieten van videogames in de beste kwaliteit, dan is Extreme gemaakt voor jou! Gun jezelf een geweldige game ervaring met een game pc van Xenith. Kies voor gamen in de toekomst, kies voor Xenith Extreme!


Xenith Extreme North ProArt Powered by ASUS - AMD Ryzen 9 7950X3D
ASUS GeForce RTX 4080 Noctua - 32 GB DDR5 - 2 TB ssd
timer Volgende werkdag in huis
2.999,00 2.478,51
Vakantiegeld deals!
loader
Bezig met laden...