• In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Xiaomi

Het bedrijf Xiaomi is opgericht in 2010. Inmiddels is Xiaomi uitgegroeid tot marktleider op het gebied consumentenelektronica met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Helaas verkoopt het merk nog niet al zijn producten binnen de EU, toch zijn de belangrijkste binnen zijn productlijnen te vinden in de Nederlandse schappen. Het is geen probleem om een Xiaomi smartphone of Xiaomi smartwatch te bestellen.

Xiaomi

Xiaomi smartphone

De Xiaomi smartphone is sinds 2018 leverbaar in Nederland. De smartphones worden geleverd met een op Android gebaseerd OS, genaamd MIUI ook wel Mi User Interface.

Elke Xiaomi Mi smartphone heeft een modern design met een bijna randloos scherm. Sommige modellen in de line-up beschikken zelfs over een uitschuifbare camera, zoals de Mi 9T en de Mi 9T Pro. Hiermee wordt er geen ruimte in beslag genomen door een eventuele notch.

Meer info
Xiaomi Redmi K20Xiaomi Redmi K20
Xiaomi Redmi Note 8 ProXiaomi Redmi Note 8 Pro

Redmi

Het merk Xiaomi kent ook een sub-merk voor zijn smartphones, het betreft hier de Redmi by Xiaomi. Redmi is gericht op het ontwikkelen van low-end en mid-range smartphones. Bij het ontwikkelen van deze telefoons probeert het merk op geen enkel model te compromitteren. Zo zal je altijd het beste krijgen voor je geld.

Meer info

         
         
         
         
         

Xiaomi Smartwatch

De Mi Smart Band 4 is het icoon en voorbeeld van een Xiaomi Smartwatch. Deze Mi Smart Band 4 is de meeste innovatieve Smartwatch van Xiaomi tot nu toe. De smartwatch beschikt nu over een Super-AMOLED waardoor de helderheid en kleuren naar een nieuw level worden getild.

Meer info
Xiaomi Mi BandXiaomi Mi Band
Xiaomi PowerbankXiaomi Powerbank

Xiaomi Powerbank

Toch niet mogelijk om je telefoon de hele dag mee te laten gaan op zijn batterij? Dan is een Xiaomi Powerbank vast de goede oplossing. De powerbanks zijn beschikbaar in capaciteiten van 16.000 mAh, 10.000 mAh en 5.000 mAh. Xiaomi heeft inmiddels ook een Power Bank Pro uitgebracht, deze heeft een capaciteit van 10.000 mAh en is 42% dunner dan de standaard Xiaomi Powerbanks. De Bank Pro beschikt over zowel USB-C als standaard USB.

Meer info