Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Windows 8.1 NL - Licentie

1 PC - oorspronkelijke fabrikant - DVD - 64-bit - Nederlands

 • Default - Front - 6564a577-8085-4c13-9310-2d2001641329
Artikelnummer: 649374
€ 0,00 (€ 0,00 excl. 21% BTW)
Niet leverbaar

Pluspunten

 • Windows 8.1 is sneller en efficiënter dan zijn voorganger.
 • Windows 8.1 is geschikt voor touchscreen producten.
 • Gemakkelijk upgraden vanaf Windows 7, XP of Vista.
 • Geef maximaal 4 apps en/of programmas gelijktijdig weer met Snapview.
 • Het start scherm is gemakkelijk aan te passen naar het Windows-bureaublad.

Minpunten

 • Windows 8.1 is niet voorzien van het traditionele Start menu.
 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Ervaringen

Product omschrijving

Productinformatie van de fabrikant

Ook op een moderne touchscreen-pc kun je blijven werken met de muis, het toetsenbord en het Windows-bureaublad zoals je dat altijd hebt gedaan. Programma's die werken op Windows 7, werken ook op Windows 8.1. En alle basiskenmerken, van opstarttijden tot beveiliging, zijn beter dan ooit. Windows 8.1 laat je op jouw manier werken. Schakel soepel tussen verschillende taken op je Windows-pc of -tablet. Laat tijdens het skypen met een vriend een Wikipedia-artikel zien om je gelijk te bewijzen. Of speel een muziekvideo af terwijl je je cv pimpt. Afhankelijk van je schermgrootte, kun je maximaal vier apps tegelijkertijd afbeelden.

Vertrouwd bureaublad met de mappen en pictogrammen

Het vertrouwde bureaublad met de mappen en pictogrammen is er nog altijd. Niet alleen bestaat het nog, maar het is ook nog eens beter geworden, met een vernieuwd taakbeheer en een gestroomlijnd bestandsbeheer. En je kunt met één tik of klik je bureaublad openen en ook weer terugkeren naar je Startscherm.

Word, Excel, PowerPoint en andere programma's

Vertrouwd in het gebruik: Word, Excel, PowerPoint en andere programma's waar je op rekent, werken zoals je gewend bent. Je gebruikt muis en toetsenbord en ordent je bestanden in mappen op je bureaublad.

Windows Defender en Windows SmartScreen

Windows Defender en Windows SmartScreen helpen je in realtime bij het beschermen van je pc tegen virussen, spyware en andere kwaadaardige software. Met Family Safety kunnen je kinderen online gaan zonder dat jij de controle verliest.

Met muis en toetsenbord werken

Met muis en toetsenbord werk je op de vertrouwde manier op je Windows-bureaublad. En alles wat je met touch doet, zoals apps uit de Windows Store gebruiken en navigeren op het Startscherm, kun je ook met je muis en toetsenbord doen.

Totaaloverzicht

Op het vertrouwde bureaublad worden alle geopende apps op je taakbalk afgebeeld. Dit geldt zowel de apps die vanaf je bureaublad zijn geopend als de apps uit de Windows Store die je op je Startscherm hebt geopend.

Jouw Windows, waar je ook bent

Als je je op een apparaat met Windows 8.1 aanmeldt met je Microsoft-account, werk je op al die apparaten met je eigen layout, apps en instellingen. Aanmelden met je Microsoft-account (dat bestaat uit een door jou te kiezen e-mailadres en wachtwoord) geeft ook toegang tot een ruim aanbod aan apps in de Windows Store. Bovendien kun je via OneDrive je documenten en foto's online opslaan, bekijken en bewerken.

OneDrive: altijd je bestanden bij de hand

OneDrive is een service voor gratis online opslag die is geïntegreerd in Windows 8.1. Zet je documenten, foto's en overige bestanden op OneDrive en open ze vervolgens vanaf elk apparaat. Daarnaast kun je OneDrive ook als back-upmedium gebruiken voor het geval er iets met je pc gebeurt.

Internet Explorer 11 - snel, vloeiend, ontworpen voor touch

Internet Explorer 11 is ontworpen voor touch - met grotere tabbladen, eenvoudigere navigatie en een soepele touchinterface. Internet Explorer maakt gebruik van hardwareversnelling. Sites laden daardoor sneller en worden nog vloeiender weergegeven.

Skype: (video)gesprekken en tekstberichten

De altijd actieve app die het nog makkelijker maakt om in contact te blijven. Houd contact via (video)gesprekken en tekstberichten, allemaal vanuit één app. Je kunt eenvoudig elk nummer bellen. Alle Skype-naar-Skype (video)gesprekken zijn gratis en berichten worden rechtstreeks naar je doorgestuurd, wat je ook aan het doen bent. Maak Skype links of rechts vast zodat je tijdens je gesprekken ook iets anders kunt doen of je Starscherm in de gaten kunt houden.

Windows Store: apps in overvloed

Open de Windows Store rechtstreeks vanaf je Startscherm en zoek en download apps voor recepten, foto's, sport, nieuws, enzovoort - en de meeste zijn gratis. Sorteer op prijs, waardering en categorie. Zoek klassiekers en populaire nieuwe apps.

Specificaties

Algemeen
Sku's WN7-00625
Ean's 885370635799, 0885370635799
Besturingssysteem
 • Windows 8.1 - 64-bit
Producttype
 • Licentie
Media
 • DVD-ROM
Taal
 • Nederlands
Licentieverlening
Licentietype
 • 1 PC
Licentieprijs
 • Oorspronkelijke fabrikant
Systeemvereisten
Min. processortype
 • 1 GHz
Min. grootte RAM-geheugen
 • 2 GB
Min. ruimte op vaste schijf
 • 32 GB
Extra vereisten
 • Geluidskaart compatibel met DirectX 9.0

Ervaringen

gebaseerd op 0 review(s)
Beoordeling
0
Vormgeving0
Gebruikersgemak0
Tevredenheid0
Plaats je eigen ervaring
U kunt alleen een ervaring toevoegen als u bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.