Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Missie

Azerty is de one-stop-shop voor alle IT-experts

Wij bieden een uitgebreid en actueel assortiment, razendsnelle levering en een goede prijs. Wij zijn de expert voor experts en willen samen met ons team en onze relaties groeien. Wij streven ernaar om onze klanten ‘het perfecte terrasje’ te bieden, door op alle fronten en in alle aspecten maximale aandacht aan product en gast te geven. Niet omdat het moet, maar omdat wij dat zo willen.

Het perfecte terrasje

Als we je zouden vragen naar welk terrasje je het liefst toegaat om wat te drinken, dan herinner je je waarschijnlijk dat ene terrasje tijdens die geweldige vakantie waar je de hele avond met je familie oude herinneringen ophaalde. Misschien komt het beeld weer boven van dat terrasje tijdens het weekendje weg met je partner, waar jullie even dat moment voor jezelf hadden. Of je denkt terug aan dat terrasje van afgelopen vrijdag, waar je na een week hard werken nog even na zit te borrelen met je collega’s.

Voor iedereen is “het perfecte terrasje” een ander terras. En iedereen zal het anders uitleggen, omdat “het perfecte terrasje” eigenlijk een omschrijving is van je gevoel op dat moment. Gevoel is nou net iets wat moeilijk te omschrijven is, omdat het de invulling is van alles wat er in je lichaam en geest omgaat… Leg dat maar eens goed uit.

Maar wat kunnen we wel concluderen? Deze vijf componenten komen vaak terug binnen alle antwoorden: heerlijke sfeer, een prettige omgeving, goede bediening, heerlijk eten en drinken, en vooral fijn personeel.

En ja, het is een feit dat er op “het perfecte terrasje” wel eens wat mis gaat: dat glas had wel iets voller gemogen, de bediening komt net iets te laat of de zon schijnt net iets te hard in je gezicht… Het woordgebruik, die ene grap en de glimlach van de bediening maken alles weer goed.

Dit zijn nou juist de punten waarop we ons als Azerty willen onderscheiden. Op ons perfecte IT-terrasje bieden we een volledig en kwalitatief goed assortiment, met deskundig en objectief advies waarmee we elke behoefte vervullen. En mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn, dan lossen wij het op met behulp van onze experts die blij worden door jou te helpen.