Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Missie

Azerty, only the best

Wij bieden een uitgebreid en actueel assortiment, razendsnelle levering en een goede prijs. Wij zijn de expert voor experts en willen samen met ons team en onze relaties groeien. Wij streven ernaar om onze klanten ‘het perfecte terrasje’ te bieden, door op alle fronten en in alle aspecten maximale aandacht aan product en gast te geven. Niet omdat het moet, maar omdat wij dat zo willen.

Het perfecte terrasje

Aandacht is tegenwoordig een zeldzaam goed. Nu processen steeds meer worden geautomatiseerd, is het niet meer zo vanzelfsprekend om de mens centraal te zetten. Zowel online als offline wordt van de klant steeds meer verwacht, waarbij jij je als klant vaak aan moet passen aan het bedrijfsproces in plaats van andersom. Het gevolg: lange wachttijden, vaak het verhaal opnieuw uit moeten leggen en het gevoel van het kastje naar de muur gestuurd te worden.

Het gevoel écht geholpen te zijn, ontbreekt en dat moet toch echt anders kunnen!

Vanuit die beleving ontstond de behoefte het helemaal anders te doen. Beter. In plaats van te besparen op service er juist in te excelleren. Azerty wilde een tegengeluid geven door de klant écht te helpen en de mens weer boven processen te zetten.

Uit die visie is Azerty ontstaan. Bij Azerty staat de mens centraal en werken we samen aan het beste resultaat. We hebben jou liever goed geholpen en tevreden, dan snel een slaatje uit een deal geslagen en een ontevreden gezicht. De klant zo goed mogelijk ondersteunen staat centraal, niet het bedrijfsproces. Azerty wil de aandacht voor relaties en kwaliteit weer terugbrengen, waarbij jij als klant centraal staat.

Door simpelweg de beleving van de klant prioriteit nummer één te maken. Azerty maakt er een sport van om de focus bij jou te leggen en onze service daarop af te stemmen. Een klantervaring die als het ware doet denken aan de beleving op het perfecte terrasje.

Daarvoor schenkt Azerty aandacht aan jouw ervaring als klant, zoals dat ook gebeurt op een perfect terrasje. Denk aan het perfecte drankje, speciaal klaargemaakt voor jou. Van goed luisteren en met jou meedenken tijdens het hele proces, tot het verlenen van de beste service, voor Azerty is dit niet anders dan hoe wij een cocktail zouden serveren op jouw favoriete terras.