Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

AANGENAAM, WIJ ZIJN AZERTY

Wij zijn een webshop gespecialiseerd in IT-hardware gevestigd in het Overijsselse Raalte. Bij ons vind je een uitgebreid en actueel assortiment. Wij staan klaar voor onze klant in de zoektocht naar de juiste hardware. Daarin gaan wij heel ver, aangezien we streven naar ‘Only the best’. Wij staan ook in de weekenden en ’s avonds voor je klaar en zijn door onze eigen serviceafdeling in staat om jouw problemen écht op te lossen. Daarnaast bouwen wij zelf computers die volledig zijn samengesteld op basis van jouw wensen en behoeften.

In alles wat wij doen staat het ‘perfecte terrasje’ voorop. Ben je geïnteresseerd in wat wij daarmee bedoelen, lees dan snel verder!

Het perfecte terrasje

Aandacht is tegenwoordig een zeldzaam goed. Nu processen steeds meer worden geautomatiseerd, is het niet meer zo vanzelfsprekend om de mens centraal te zetten. Zowel online als offline wordt van de klant steeds meer verwacht, waarbij jij je als klant vaak aan moet passen aan het bedrijfsproces in plaats van andersom. Het gevolg: lange wachttijden, vaak het verhaal opnieuw uit moeten leggen en het gevoel van het kastje naar de muur gestuurd te worden.

Het gevoel écht geholpen te zijn, ontbreekt en dat moet toch echt anders kunnen!

Vanuit die beleving ontstond de behoefte het helemaal anders te doen. Beter. In plaats van te besparen op service er juist in te excelleren. Azerty wilde een tegengeluid geven door de klant écht te helpen en de mens weer boven processen te zetten.

Uit die visie is Azerty ontstaan. Bij Azerty staat de mens centraal en werken we samen aan het beste resultaat. We hebben jou liever goed geholpen en tevreden, dan snel een slaatje uit een deal geslagen en een ontevreden gezicht. De klant zo goed mogelijk ondersteunen staat centraal, niet het bedrijfsproces. Azerty wil de aandacht voor relaties en kwaliteit weer terugbrengen, waarbij jij als klant centraal staat.

Door simpelweg de beleving van de klant prioriteit nummer één te maken. Azerty maakt er een sport van om de focus bij jou te leggen en onze service daarop af te stemmen. Een klantervaring die als het ware doet denken aan de beleving op het perfecte terrasje.

Daarvoor schenkt Azerty aandacht aan jouw ervaring als klant, zoals dat ook gebeurt op een perfect terrasje. Denk aan het perfecte drankje, speciaal klaargemaakt voor jou. Van goed luisteren en met jou meedenken tijdens het hele proces, tot het verlenen van de beste service, voor Azerty is dit niet anders dan hoe wij een cocktail zouden serveren op jouw favoriete terras.