Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

MSI 11th Gen launch - $ 50 Steam-code

CLAIMINSTRUCTIES

Actieperiode: 31-5-2021 t/m 30-6-2021, of zolang de voorraad strekt

STAP 1

Schrijf online een productreview voor jouw MSI notebook met een 11e generatie Intel. Registreer of log in op de MSI Product Registration Center via https://register.msi.com.

STAP 2

Registreer je product, voer het serie nummer in, upload jouw factuur als bewijs van aankoop en voeg een link en een screenshot van jouw review toe.

STAP 3

MSI beoordeelt jouw aanvraag en zal bij goedkeuring een $ 50 Steam-code opsturen. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd tot 14 dagen kan duren.


CLAIM BIJ MSI

Actievoorwaarden van MSI zijn van toepassing. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Actie is van toepassing op aankopen met een factuurdatum tussen 31-5-2021 en 30-6-2021, of zolang de voorraad strekt (wat als eerste plaatsvindt). Voor aankopen die niet uitgeleverd worden binnen de actieperiode wordt de factuurdatum automatisch geplaatst na de actieperiode, waardoor de aankoop niet meer in aanmerking komt voor de actie. Als er (een code voor) software bij de actie wordt geleverd en de software een leeftijdsbeoordeling van PEGI heeft ontvangen, dan verklaar je door het aanvragen van de code kennisgenomen te hebben van deze beoordeling en hieraan te voldoen. Indien je na verzilvering van de code('s) je product(en) retourneert onder het herroepingsrecht, komt het gebruiksrecht op de software te vervallen en behoudt Azerty zich het recht voor om een factuur te sturen ter hoogte van de originele verkoopwaarde van de betreffende software. Uitvoering van deze actie vindt volledig plaats via MSI, Azerty heeft geen invloed op de uitvoering van de actie. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig indienen van je aanvragen en het inwisselen van eventuele codes, als je niet in staat bent om dit binnen de claimperiode te voltooien kun je MSI en Azerty hier niet voor verantwoordelijk houden. MSI en Azerty behouden zich het recht voor om zonder verder bericht de actievoorwaarden tussentijds aan te passen, de inhoud van de bundel te wijzigen of de actie te beëindigen.