• azerty/check In-house assemblage
 • azerty/check Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
 • azerty/check Eigen technische dienst
 • azerty/check Vragen? Stuur een appje

MSI x Azerty - Techtesters build

In samenwerking met MSI en TechTesters presenteren wij de Azerty Gaming Extreme Techtesters MSI pc!

Specificaties:

 • Intel Core i9-13900KF processor, 8 p-cores/16 e-cores
 • MSI CoreLiquid 360R v2 cpu koeler
 • MSI Z790 Carbon Wifi moederbord
 • 32 GB Kingston FURY Beast 6000 Mhz (2x 16 GB)
 • MSI GeForce RTX 4080 Suprim X videokaart, 16 GB
 • 2 TB MSI Spatium M461 m.2 ssd
 • MSI MEG Prospect 700R behuizing
 • MSI MEG Ai1300P pcie5 voeding, 80+ Gold
 • Windows 11 Home

MSI GeForce RTX™ 4080 16GB SUPRIM X

CHANGE THE GAME!

Stijg op naar een superieure ervaring met SUPRIM. Zie, hoor en voel een diepgaand verhoogde grafische kaart, gebouwd met hoogwaardige materialen en uitgerust met enthousiaste functies.

Dankzij verbeterde ventilatoren, luchtstroomregeling en andere thermische innovaties is de TRI-FROZR 3S de beste luchtkoeling oplossing tot nu toe van MSI. De TORX FAN 5.0 bevat ontwerpverbeteringen die resulteren in een +23% hogere luchtstroom in vergelijking met een axiale ventilator. Secties met verschillende koelribben verstoren ongewenste harmonieën in de luchtstroom en verminderen het lawaai.

Thermische pads onder de stevige metalen achterplaat zorgen voor extra koeling, terwijl de doorstroomventilatie de vastgehouden warmte vermindert. De ventilatoren stoppen volledig wanneer de temperatuur relatief laag is, zodat er geen lawaai meer is wanneer actieve koeling niet nodig is. De ventilatoren gaan automatisch weer draaien als de verwarming aan is tijdens het gamen.

MSI MPG Z790 CARBON WIFI

MPG Z790 CARBON WIFI maakt gebruik van een carbon zwart kleurenschema en RGB verlichting om te pronken met verschillende persoonlijkheden en identiteiten. Niet alleen stijlvol, maar ook krachtig.

Voorzien van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals DDR5 geheugen, PCIe 5.0, USB 3.2 gen 2x2. Premium Koeling oplossingen zoals een vergrote heatsink, gekoelde M.2 slots, en nog veel meer om de beste resultaten te ervaren.

MSI MAG CORELIQUID 360R V2

De CORELIQUID heeft alles wat je zoekt in een vloeistofkoeler, variërend van kwaliteitsmaterialen die betrouwbare duurzaamheid bieden tot warmteafvoertechnologieën die uiterst effectief zijn. Gebruikers kunnen zelfs genieten van extra's zoals ARGB-verlichting en een 270-graden roterende blok die eenvoudig te gebruiken is. Bovendien heeft de blok een unieke onregelmatige esthetiek die zowel stijlvol als artistiek is. Elk onderdeel van de CORELIQUID is ontworpen met het einddoel in gedachten: effectieve koeling bieden zonder enig compromis.

MSI SPATIUM M461 PCIe 4.0 NVMe M.2 2TB

Uit het MSI universum komt opslag met hoge snelheden en ongelooflijke prestaties. Til je systeem naar een hoger niveau met SPATIUM. De SPATIUM M461 SSD is geoptimaliseerd voor de PCIe Gen4 interface en bereikt lees/schrijfsnelheden tot 5000/4200 MB/s, wat zorgt voor een snelle gegevensoverdracht en kortere laadtijden voor games. Ingebouwde gegevensbeveiliging en foutcorrectiemogelijkheden verlengen het uithoudingsvermogen en de levensduur van de NAND-flashopslag, zodat je records kunt breken in games en je talenten naar een hoger niveau kunt tillen.

MSI MEG PROSPECT 700R

De MEG PROSPECT 700R is goed voorbereid op het huisvesten van al je belangrijkste computeronderdelen, inclusief de nieuwste NVIDIA® GeForce RTX® 40 Serie grafische kaarten. De MEG PROSPECT 700R ondersteunt verticale GPU-montage en kaarten met een lengte tot 400 mm. Het 4,3" aanraakscherm kan een breed scala aan systeeminformatie en afbeeldingen weergeven. Synergie met het MPG Z790 CARBON WIFI moederbord zorgt voor overbrugging met een USB 3.2 Gen 2x2 Type-C (20Gbps) poort voor snelle gegevensoverdracht.

MSI MEG Ai1300P PCIE5

De voeding heeft een uitvoerpoort die voldoet aan PCIe 5.0 en Intel PSDG (Power Supply Design Guide) ATX 3.0, en de voeding kan tot 2x de totale vermogensexcursie en 3x de GPU-vermogensexcursie aan. Met native 16 PIN PCIe-connector is deze voeding klaar voor Nvidia® GeForce RTX® 40-serie grafische kaarten. De voeding kan tot 600 W vermogen leveren aan PCIe 5.0 grafische kaarten. De efficiëntie van je voeding heeft een directe invloed op de prestaties van je systeem en je stroomverbruik. De 80 PLUS en Cybenetics PLATINUM gecertificeerde voeding belooft een lager energieverbruik en een hogere efficiëntie.

loader
Bezig met laden...