Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.GENIET VAN DE HETE MSI ZOMER SALE

Ontvang tot wel € 140,- cashback bij aankoop van geselecteerde MSI-producten. Kijk voor alle deelnemende producten en de cashbackbedragen op de actiepagina van MSI.

Claiminstructies

Actieperiode: 1 juli 2021 – 31 augustus 2021 (of zolang de voorraad strekt)
Claimperiode: 15 juli 2021 – 28 september 2021


CLAIM BIJ MSI*

* Alle producten kunnen vanaf 14 dagen na de aankoopdatum worden geclaimd

Actievoorwaarden van MSI zijn van toepassing. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. *In aanmerking komende factuurdata moet zich bevinden tussen 1 Juli 2021 – 31 Augustus 2021. * Alle producten moeten 14 dagen na de aankoopdatum worden geclaimd. Voor aankopen die niet uitgeleverd worden binnen de actieperiode wordt de factuurdatum automatisch geplaatst na de actieperiode, waardoor de aankoop niet meer in aanmerking komt voor de actie. Als er (een code voor) software bij de actie wordt geleverd en de software een leeftijdsbeoordeling van PEGI heeft ontvangen, dan verklaar je door het aanvragen van de code kennisgenomen te hebben van deze beoordeling en hieraan te voldoen. Indien je na verzilvering van de code('s) je product(en) retourneert onder het herroepingsrecht, komt het gebruiksrecht op de software te vervallen en behoudt Azerty zich het recht voor om een factuur te sturen ter hoogte van de originele verkoopwaarde van de betreffende software. Uitvoering van deze actie vindt volledig plaats via MSI, Azerty heeft geen invloed op de uitvoering van de actie. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig indienen van je aanvragen en het inwisselen van eventuele codes, als je niet in staat bent om dit binnen de claimperiode te voltooien kun je [merk] en Azerty hier niet voor verantwoordelijk houden. MSI en Azerty behouden zich het recht voor om zonder verder bericht de actievoorwaarden tussentijds aan te passen, de inhoud van de bundel te wijzigen of de actie te beëindigen.