Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

GRATIS FAR CRY 6

Far Cry 6

Ontvang nu gratis Far Cry 6 bij aankoop van een geselecteerde monitor of component van MSI.

Vanaf 7 tot en met 31 oktober* ontvang je gratis een code waarmee je deze gloednieuwe game kunt downloaden. Benieuwd welke monitoren en componenten van MSI meedoen met deze actie? Check dan hieronder de deelnemende modellen:

CLAIMINSTRUCTIES

Actieperiode: 7 oktober - 31 oktober 2021, ( *Of zolang de voorraard sterkt )

Claimperiode bij MSI: 7 oktober - 14 november 2021

*Alle producten moeten 14 dagen na de aankoopdatum worden geclaimd

STAP 1

Koop een deelnemend product.

STAP 2

Klik op onderstaande knop en volg de stappen op de website van MSI om jouw gratis game te claimen.


Claim bij MSI

Actievoorwaarden van MSI zijn van toepassing. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Actie is van toepassing op aankopen met een factuurdatum tussen 7 oktober tot en met 31 oktober 2021, of zolang de voorraad strekt (wat als eerste plaatsvindt). Voor aankopen die niet uitgeleverd worden binnen de actieperiode wordt de factuurdatum automatisch geplaatst na de actieperiode, waardoor de aankoop niet meer in aanmerking komt voor de actie. Als er (een code voor) software bij de actie wordt geleverd en de software een leeftijdsbeoordeling van PEGI heeft ontvangen, dan verklaar je door het aanvragen van de code kennisgenomen te hebben van deze beoordeling en hieraan te voldoen. Indien je na verzilvering van de code('s) je product(en) retourneert onder het herroepingsrecht, komt het gebruiksrecht op de software te vervallen en behoudt Azerty zich het recht voor om een factuur te sturen ter hoogte van de originele verkoopwaarde van de betreffende software. Uitvoering van deze actie vindt volledig plaats via MSI, Azerty heeft geen invloed op de uitvoering van de actie. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig indienen van je aanvragen en het inwisselen van eventuele codes, als je niet in staat bent om dit binnen de claimperiode te voltooien kun je MSI en Azerty hier niet voor verantwoordelijk houden. MSI en Azerty behouden zich het recht voor om zonder verder bericht de actievoorwaarden tussentijds aan te passen, de inhoud van de bundel te wijzigen of de actie te beëindigen.