Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50*
  • In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

MSI notebooks met NVIDIA RTX graphics

Wil jij de kracht van NVIDIA's RTX graphics overal mee naartoe nemen? De NVIDIA GeForce RTX 30-serie is gebouwd met de bekroonde Ampere-architectuur. Met nieuwe RT Cores voor Raytracing, en Tensor Cores voor onder andere DLSS. Met de notebooks van MSI kan je genieten van de beste graphics en de nieuwste technologieën voor gamers en ontwerpers, waar je ook bent.

MSI laptopsMSI laptops

Raytracing

Raytracing (straaltracering) simuleert hoe lichtstralen zich in de echte wereld gedragen. Hiermee kunnen superrealistische beelden gecreëerd worden, maar het is een zeer grafisch intensief proces. Daarom heeft NVIDIA speciale RT-cores ontwikkeld, dit zijn cores die de raytracing versnellen. De GeForce RTX 30-serie is voorzien van de tweede generatie RT Cores voor maximale raytracing-prestaties.

DLSS

NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) is een vorm van kunstmatige intelligentie. In games kunnen lagere (FullHD) resoluties met DLSS worden opgeschaald naar hogere (4K) resoluties. Omdat hierdoor niet alle pixels van een 4K resolutie apart gerendered hoeven te worden, kan je hogere framerates behalen. DLSS maakt dit mogelijk dankzij de speciale Tensor Core AI-processoren op GeForce RTX GPU’s. Wanneer je raytracing combineert met DLSS kan je dus genieten van superrealistische beelden in hoge resoluties mét hoge framerates.