Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Krijg Battlefield 2042 bij aankoop van een geselecteerde Azerty-pc met Nvidia GeForce RTX-videokaart

Krijg Battlefield 2042 bij aankoop van een geselecteerde Azerty-pc met Nvidia GeForce RTX-videokaart

Ervaar de terugkeer van All-Out Warfare, de community-gedreven Battlefield Portal en de risicovolle Hazard Zone in Battlefield 2042 met Nvidia GeForce RTX 30 Series. Aangedreven door next-gen GeForce RTX gamingtechnologie, de AI-prestatieverbetering van Nvidia DLSS en de laagste latentie met Nvidia Reflex. Terwijl je overleeft en overwint in een nabije toekomst die getransformeerd is door wanorde, biedt GeForce RTX de ultieme pc-gamingervaring.

Ontvang Battlefield 2042 voor een beperkte tijd bij aankoop van een geselecteerde GeForce RTX 3090-, 3080 Ti, 3080-, 3070 Ti- of 3070-desktop.

Azerty-pc's met Battlefield 2042

Azerty Gaming
Platinum Ghost iCUE

Nvidia GeForce RTX 3070
AMD Ryzen 7 3700X
16 GB RAM
1 TB NVMe m.2 ssd
Windows 10
Corsair iCUE RGB

Koop nu

Azerty Gaming
Full Titanium

Nvidia GeForce RTX 3070 Ti
AMD Ryzen 9 5900X
16 GB RAM
1 TB NVMe m.2 ssd
Windows 10
 

Koop nu

Azerty Gaming
White Titanium iCUE

Nvidia GeForce RTX 3080
Intel Core i7-10900KF
32 GB RAM
1 TB NVMe m.2 ssd + 3TB HDD
Windows 10
Corsair iCUE RGB

Koop nu

Liever een andere Azerty-pc?

Alle deelnemende Azerty-pc's

Claiminstructies

Actieperiode: 24 augustus 2021 t/m 4 oktober 2021, of zolang de voorraad strekt
Claimperiode bij Nvidia: 24 augustus 2021 t/m 4 januari 2022

Stap 1

Koop gedurende de actieperiode een deelnemend product en ontvang product en factuur.
Let op: om een gamecode te krijgen moet je het actieproduct binnen de actieperiode ontvangen! Pc's die na de actieperiode geleverd worden, komen dus niet in aanmerking voor deze actie.

Stap 2

Ontvang binnen 10 werkdagen je vouchercode per e-mail.*

Stap 3

Verzilver je vouchercode binnen de claimperiode van Nvidia volgens de stappen in de e-mail.

Stap 4

Veel gameplezier!

*Heb je 10 werkdagen na ontvangst van je factuur nog geen code ontvangen? Controleer dan eerst je spam-map. Staat je code daar ook niet in, laat het ons dan even weten via vouchers@azerty.nl. Zorg wel dat je dit uiterlijk 5 werkdagen voor het einde van de claimperiode bij Nvidia doet, zodat we nog op tijd naar je vraag kunnen kijken.

Actievoorwaarden van Nvidia zijn van toepassing. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Actie is van toepassing op aankopen met een factuurdatum tussen 24 augustus 2021 en 13 september 2021, of zolang de voorraad strekt (wat als eerste plaatsvindt). Voor aankopen die niet uitgeleverd worden binnen de actieperiode wordt de factuurdatum automatisch geplaatst na de actieperiode, waardoor de aankoop niet meer in aanmerking komt voor de actie. Als er (een code voor) software bij de actie wordt geleverd en de software een leeftijdsbeoordeling van PEGI heeft ontvangen, dan verklaar je door het inwisselen van de code kennisgenomen te hebben van deze beoordeling en hieraan te voldoen. Indien je na verzilvering van de code('s) je product(en) retourneert onder het herroepingsrecht, komt het gebruiksrecht op de software te vervallen en behoudt Azerty zich het recht voor om een factuur te sturen ter hoogte van de originele verkoopwaarde van de betreffende software. Uitvoering van deze actie vindt volledig plaats via Nvidia, Azerty heeft geen invloed op de uitvoering van de actie. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig indienen van je aanvragen en het inwisselen van eventuele codes, als je niet in staat bent om dit binnen de claimperiode te voltooien kun je Nvidia en Azerty hier niet voor verantwoordelijk houden. Nvidia en Azerty behouden zich het recht voor om zonder verder bericht de actievoorwaarden tussentijds aan te passen, de inhoud van de bundel te wijzigen of de actie te beëindigen.