Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

mobile header call of duty modern warefare

DE REGELS ZIJN VERANDERD

KOOP EEN GEFORCE RTX, KRIJG CALL OF DUTY: MODERN WARFARE *

Er heeft nog nooit zo veel op het spel gestaan. Word een dodelijke Tier One-operator met de kracht van NVIDIA GeForce RTX. Het revolutionaire RTX-platform biedt maximale prestaties en visuele beeldkwaliteit op pc met realtime raytracing en extra krachtige AI-verwerking. Terwijl je in clandestiene geheime operaties duikt die de wereldwijde machtsbalans beïnvloeden of je je skills inzet tegen de moeilijkste vijanden in felle multiplayer-gevechten, levert GeForce RTX de ultieme pc gamingervaring.

Tijdelijk krijg je Call of Duty: Modern Warfare bij aankoop van een in aanmerking komende grafische kaart, gaming desktop of gaming laptop uit de GeForce RTX 20-serie.

NU KOPEN

Eén code per persoon

* Algemene voorwaarden zijn van toepassing.


BELEEF CALL OF DUTY: MODERN WARFARE MET GEFORCE RTX


CLAIMINSTRUCTIES

Actieperiode: 17 september 2019 t/m 18 november 2019, of zolang de voorraad strekt

Claimperiode bij Azerty: 17 september 2019 t/m 11 december 2019

Claimperiode bij Nvidia: 17 september 2019 t/m 18 december 2019

Geldig op de hierboven genoemde producten. Let op: 1 vouchercode per klant

STAP 1

Koop gedurende de actieperiode een deelnemend product en ontvang product en factuur.

STAP 2

Vul het formulier in binnen de claimperiode van Azerty en ontvang binnen 5 werkdagen je vouchercode per email.*

STAP 3

Download de nieuwste versie van GeForce Experience via www.nvidia.com/nl-nl/geforce/geforce-experience/

STAP 4

Verzilver de vouchercode binnen de claimperiode (bij Nvidia) via GeForce Experience.

CLAIM BIJ AZERTY DOWNLOAD GEFORCE EXPERIENCE

*Heb je na 5 werkdagen nog geen code ontvangen? Controleer dan eerst je spam-map. Staat je code daar ook niet in, laat het ons dan even weten via vouchers@azerty.nl.
Heb je geen Google account of wil je geen Google account? Stuur dan je aanvraag naar vouchers@azerty.nl met als onderwerp: Nvidia Call Of Duty Modern Warfare

Actievoorwaarden van Nvidia zijn van toepassing. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Actie is van toepassing op aankopen met een factuurdatum tussen 17 september 2019 t/m 18 november 2019, zolang de voorraad strekt. Voor aankopen die niet uitgeleverd worden binnen de actieperiode wordt de factuurdatum automatisch geplaatst na de actieperiode, waardoor de aankoop niet meer in aanmerking komt voor de actie. Als de software een leeftijdsbeoordeling van PEGI heeft ontvangen, dan verklaart u door het aanvragen van de code kennisgenomen te hebben van deze beoordeling en hieraan te voldoen. Indien u na verzilvering van de code('s) uw product(en) retourneert onder het herroepingsrecht, komt het gebruiksrecht op de software te vervallen en behoudt Azerty zicht het recht voor om een factuur te sturen ter hoogte van de originele verkoopwaarde van de betreffende software. Uitvoering van deze actie vindt volledig plaats via Nvidia, Azerty heeft geen invloed op de uitvoering van de actie. Nvidia en Azerty behouden zich het recht voor om zonder verder bericht de actievoorwaarden tussentijds aan te passen, de inhoud van de bundel te wijzigen of de actie te beëindigen.

logo's, nvidia geforce rtx, pegi 18, activision, infinity ward

**Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Zolang de voorraad strekt. In aanmerking komende grafische kaarten, desktops en laptops: GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080 Ti-desktop, GeForce RTC 2080 SUPER, GeForce RTX 2080, GeForce RTX 2080-desktop, GeForce RTX 2080-laptop, GeForce RTX 2070 SUPER, GeForce RTX 2070, GeForce RTX 2070-desktop, GeForce RTX 2070-laptop, GeForce RTX 2060 SUPER, GeForce RTX 2060, GeForce RTX 2060-desktop, GeForce RTX 2060-laptop. Lees de omschrijving van het product nauwkeurig op de website van de dealer of in de winkel om te controleren of het onderdeel is van de promotie. Sommige bonnen kunnen alleen worden ingewisseld in bepaalde regio's of in de landen waar de GPU is aangeschaft.

© 2019 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, het NVIDIA-logo, GeForce RTX en NVIDIA Turing zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de VS en andere landen. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken in eigendom van de respectieve ondernemingen. © 2019 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY en MODERN WARFARE zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc. Alle andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.