Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

Mobile Header Nvidia Death Stranding

BEGIN AAN JE REIS

KOOP GEFORCE RTX™, KRIJG DEATH STRANDING*

Ontdek een wereld die volledig is getransformeerd door de Death Stranding. Kruip in de huid van Sam Bridges, die stap voor stap de gebroken realiteit weer probeert te herstellen. NVIDIA® GeForce RTX™ brengt de ervaring tot leven met ongeëvenaarde gameprestaties en beeldkwaliteit, aangedreven door NVIDIA DLSS 2.0.

Tijdelijk krijg je Death Stranding voor pc bij aankoop van een in aanmerking komende grafische kaart, gamedesktop of gamelaptop uit de GeForce RTX 20-serie.

Eén code per persoon

* Algemene voorwaarden zijn van toepassing.


Geniet optimaal van Death Stranding met GeForce RTX


DEELNEMENDE PRODUCTEN

CLAIMINSTRUCTIES

Actieperiode: 9 juli 2020 t/m 29 juli 2020

Claimperiode bij Azerty: 9 juli 2020 t/m 24 augustus 2020

Claimperiode bij Nvidia: 9 juli 2020 t/m 31 augustus 2020

Geldig op de hierboven genoemde producten. Let op: 1 vouchercode per klant

STAP 1

Koop gedurende de actieperiode een deelnemend product en ontvang product en factuur.

STAP 2

Vul het formulier in binnen de claimperiode van Azerty en ontvang binnen 5 werkdagen je vouchercode per email.*

STAP 3

Download de nieuwste versie van GeForce Experience via www.nvidia.com/nl-nl/geforce/geforce-experience/

STAP 4

Verzilver de vouchercode binnen de claimperiode (bij Nvidia) via GeForce Experience.

CLAIM BIJ AZERTY DOWNLOAD GEFORCE EXPERIENCE

*Heb je na 5 werkdagen nog geen code ontvangen? Controleer dan eerst je spam-map. Staat je code daar ook niet in, laat het ons dan even weten via vouchers@azerty.nl.
Heb je geen Google account of wil je geen Google account? Stuur dan je aanvraag naar vouchers@azerty.nl met als onderwerp: Nvidia Death Stranding Voucher

Actievoorwaarden van Nvidia zijn van toepassing. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Actie is van toepassing op aankopen met een factuurdatum tussen 9 juli 2020 t/m 29 juli 2020. Voor aankopen die niet uitgeleverd worden binnen de actieperiode wordt de factuurdatum automatisch geplaatst na de actieperiode, waardoor de aankoop niet meer in aanmerking komt voor de actie. Als de software een leeftijdsbeoordeling van PEGI heeft ontvangen, dan verklaart u door het aanvragen van de code kennisgenomen te hebben van deze beoordeling en hieraan te voldoen. Indien u na verzilvering van de code('s) uw product(en) retourneert onder het herroepingsrecht, komt het gebruiksrecht op de software te vervallen en behoudt Azerty zicht het recht voor om een factuur te sturen ter hoogte van de originele verkoopwaarde van de betreffende software. Uitvoering van deze actie vindt volledig plaats via Nvidia, Azerty heeft geen invloed op de uitvoering van de actie. Nvidia en Azerty behouden zich het recht voor om zonder verder bericht de actievoorwaarden tussentijds aan te passen, de inhoud van de bundel te wijzigen of de actie te beëindigen.

logo's, nvidia geforce rtx, pegi 18, kohima productions & 505 games

**Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Zolang de voorraad strekt. In aanmerking komende grafische kaarten: 2080 Ti, 2080 SUPER, 2080, 2070 SUPER, 2070, 2060 SUPER, 2060. Ook Azerty Game PC's en laptops met een deelnemende videokaart doen mee. Lees de omschrijving van het product nauwkeurig op de website van de dealer of in de winkel om te controleren of het onderdeel is van de promotie. Sommige bonnen kunnen alleen worden ingewisseld in bepaalde regio's of in de landen waar de GPU is aangeschaft.

© 2020 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, het NVIDIA-logo, GeForce RTX en NVIDIA Turing zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de VS en andere landen. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken in eigendom van de respectieve ondernemingen. Pc-versie gepubliceerd door 505 Games. ©2019 Sony Interactive Entertainment Inc. DEATH STRANDING is een handelsmerk van Sony Interactive Entertainment LLC. Gemaakt en ontwikkeld door KOJIMA PRODUCTIONS. Alle handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars. 505 Games en het 505 Games-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van 505 Games S.P.A. In deze game voorkomen impliceert geen sponsoring of goedkeuring.