• In-house assemblage
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • Eigen technische dienst
  • We helpen je graag: 0572-328120

Zonder frames is het al snel game over

LAAGSTE LATENTIE,GAMING MET DE HOOGSTE FPS

Competitieve games, zoals VALORANT, Fortnite en Apex Legends vereisen een maximale framesnelheid en de laagste systeemlatentie. Profiteer van het concurrentievoordeel dat je nodig hebt met NVIDIA® GeForce® en speel je games op 144 FPS en hoger.

Nvidia GeForce Frames win GamesNvidia GeForce Frames win Games

HOOGWAARDIGE GAMEPRESTATIES

Ervaar de voordelen van een lage systeemlatentie en maximale framesnelheden voor gaming.

WINNEN DRAAIT OM MILLISECONDEN

NVIDIA Reflex levert het ultieme competitieve voordeel. De laagste latentie. De beste responsiviteit. Aangestuurd door GPU's uit de GeForce RTX 30-serie en NVIDIA® G-SYNC®gamingbeeldschermen. Neem je doelen sneller in het vizier, reageer sneller en verhoog de richtprecisie door middel van een revolutionaire reeks technologieën om de systeemlatentie voor competitieve games te meten en te optimaliseren.

Meer info
Game setup NvidiaGame setup Nvidia
Grafiek frames per secondGrafiek frames per second

KOM ALS WINNAAR UIT DE STRIJD

Een snellere grafische kaart levert hogere framesnelheden waarmee je dingen eerder ziet en je een betere kans hebt om je doelwit te raken. Dat is de reden waarom spelers met betere grafische kaarten gemiddeld hogere Kill/Death (KD)-ratio's hebben.

ONGEËVENAARDE PRESTATIES

GAMEN IN 144 TOT 360 FPS MET GEFORCE®

Je hebt de beste prestaties nodig om First Person Shooters en Battle Royale-games, zoals Fortnite, Call of Duty: Modern Warfare, Rainbow Six Siege. Grafische kaarten van GeForce RTX™ zijn het belangrijkste onderdeel van je uitrusting voor het bereiken van 144, 240 en 360 FPS in competitieve games.

Tabel frames per secondTabel frames per second

Gemiddelde fps bij 1080p. Hoge instellingen met i9-10900K. 144 fps, 240 fps en 360 fps worden aanbevolen voor monitors van respectievelijk 144 Hz, 240 Hz en 360 Hz

Nvidia EsporterNvidia Esporter

NAADLOOS CONCURREREN

NVIDIA G-SYNC® displays zijn gemaakt om te concurreren, waardoor je een hoge refresh rate tot 360 Hz hebt die soepel en naadloos is. Met uitzonderlijke responsiviteit en verbluffende beeldkwaliteit veranderen ze je kijk op competitief gamen.

Meer info

HARDWARE VOOR DE ULTIEME STRIJD

Rust jezelf uit voor de meest uitdagende games met GeForce.

Nvidia Call of Duty WarzoneNvidia Call of Duty Warzone

Koop nu

RTX 30-serie
RTX 20-serie

©2020 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA Corporation, het NVIDIA-logo en GeForce zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden.
 

Bezig met laden...