Black Friday deals bij AzertyBlack Friday deals bij Azerty
 • Gratis thuisbezorgd vanaf € 25*
 • In-house assemblage
 • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
 • Eigen technische dienst
 • We helpen je graag: 0572-328120

NVIDIA GeForce Warhammer 40K: Darktide Bundel

Koop een geselecteerde NVIDIA GeForce RTX 30-serie videokaart en ontvang Warhammer 40K: Darktide.

Warhammer 40K: DarktideWarhammer 40K: Darktide

Deelnemende producten

Hoe krijg ik mijn gamecode?

Koop en ontvang een deelnemend product

Krijg binnen 7 dagen na ontvangst je code per mail

Verzilver binnen de claimperiode je game volgens de claiminstructies

Claiminstructies

Actieperiode: 27 oktober 2022, 15:00 uur - 8 december 2022
Claimperiode: tot 9 januari 2023

Als je je promotiecode voor Warhammer 40K: Darktide wilt inwisselen, moet je een GeForce Experience- en Steam-account hebben. Voer de onderstaande stappen uit:

 1. Installeer je in aanmerking komende grafische kaart.
 2. Update of installeer de nieuwste versie van GeForce Experience. (Versie 3.18 of hoger).
 3. Open GeForce Experience en log in.
 4. Ga naar het dropdownmenu Account en selecteer INWISSELEN.
 5. Voer de bundelcode in uit je in aanmerking komende gekochte bundel.
 6. Volg de verdere instructies op het scherm om je aan te melden via je Steam-account. 
 7. Selecteer ‘INWISSELEN’ om Warhammer 40K: Darktide in te wisselen op je Steam-account. 
 8. START Steam om de installatie te starten. 

Actievoorwaarden

Deelnemende regio's: De aanbieding is wereldwijd geldig, behalve in China, Rusland, Venezuela en Cuba (ongeldig waar het wettelijk verboden is).

Lees de algemene voorwaarden voor een volledige lijst met in aanmerking komende producten van partners. De game moet worden ingewisseld via de GeForce Experience™-applicatie op een pc waarin een in aanmerking komende grafische kaart is geïnstalleerd. Klanten moeten voldoen aan de leeftijdsvereisten voor de game om deze aanbieding in te wisselen. Vereisten per regio/land: Sommige codes kunnen alleen worden ingewisseld in bepaalde regio's of landen. Wissel de code in de regio of het land van toepassing in. 

De aanbieding geldt uitsluitend via erkende dealers en webwinkels. Kijk hierboven voor instructies voor het inwisselen. De aanbieding kan niet worden vervangen, geruild, verkocht of ingewisseld voor contanten of andere goederen of services.  Klanten zijn verantwoordelijk voor de toepasselijke btw. Aanbieding kan niet worden gecombineerd met enige andere aanbieding, geschenkkaart, Game Time-kaart, en korting of kortingscode. Het product is onderhevig aan beschikbaarheid. Beperkte voorraad. Retailers, distributeurs en medewerkers van NVIDIA en Sony Interactive Entertainment, Insomniac Games, Nixxes Software, en Marvel Games en hun bureaus/partners komen niet in aanmerking. De aanbieding komt te vervallen indien deze is verboden. De aanbieding is beperkt tot één aanbieding per persoon per transactie. De code wordt aan klanten aangeboden bij aankoop van een in aanmerking komend NVIDIA-product. De game moet worden ingewisseld terwijl een in aanmerking komende grafische kaart is geïnstalleerd. Klanten moeten voldoen aan de leeftijdsvereisten voor de game van 16 jaar en ouder om te kunnen inwisselen. Vereisten regio/land - Sommige coupons kunnen alleen worden ingewisseld in bepaalde regio's of in de landen waar ze zijn aangeschaft. Wissel de code in de regio of het land van toepassing in. De eigen merken laptops van de deelnemende dealers met een in aanmerking komende GPU vallen hier ook onder. Lees de beschrijving van het product nauwkeurig op de website van de dealer of in de winkel om te controleren of het onderdeel is van de promotie.