Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

nvidia rtx logo

16: DE NIEUWE
SUPERCHARGER

GAMELAPTOPS UIT DE GEFORCE GTX 16-SERIE

GeForce® GTX 16-serie grafische kaarten zijn gemaakt met de baanbrekende grafische prestaties van de award-winnende NVIDIA Turing-architectuur. Een GPU uit de 16-serie is een supercharger voor de populairste games van nu en nog sneller voor nieuwere titels. Kies voor beter gamen met GeForce GTX.

NU KOPEN
nvidia gtx laptops header

TURING SHADERS

Dankzij gelijktijdige uitvoering van floating point - en geheeltallige berekeningen, adaptieve shading-technologie en een nieuwe, uniforme geheugenarchitectuur met twee keer zoveel buffergeheugen als zijn voorganger, maken Turing shaders buitengewone prestatieverbeteringen mogelijk in de games van vandaag de dag. Krijg 1,4x efficiënter vermogen vergeleken met de vorige generatie in snellere, beter gekoelde en stillere gamelaptops die gebruikmaken van de voordelen van de geavanceerde grafische Turing-functies.

afbeelding turing shaders

DE BESTE PRESTATIES

Zorg dat je Game Ready bent met prestaties die vergelijkbaar zijn met die van de GeForce GTX 1070 in de nieuwste games op GeForce GTX 1660 Ti-gamelaptops. GeForce GTX 1650-gamelaptops presteren tot wel 2x zo goed als de GeForce 950M en zijn bij de nieuwste games tot wel 70% sneller dan GTX 1050.

albeelding de beste prestaties

GEFORCE GTX
MAX-Q-ONTWERP

Ontdek een van 's werelds dunste, snelste en stilste gamelaptops met een onwaarschijnlijk strak design zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Dit is de ultieme game-ervaring met GeForce RTX.

Geforce GTX Mac-Q ontwerp

NVIDIA OPTIMUS

Optimaliseer je laptop op een slimme manier, zodat je altijd verzekerd bent van de beste grafische prestaties – en verleng tegelijkertijd de levensduur van je accu.

Nvidia Optimus

MEER CREATIVITEIT,
MINDER WACHTTIJD

De speciale GPU-kracht versnelt de creatieve apps die je dagelijks gebruikt. In combinatie met NVIDIA Creator Ready-stuurprogramma's krijg je de beste prestaties en betrouwbaarheid om je creativiteit een enorme boost te geven. Wij zorgen voor de technologie zodat jij je kunt richten op je passie: creëren.

afbeelding meer creativiteit, minder wachttijd

STREAM ALS EEN PRO

Geniet van ongekende prestaties en beeldkwaliteit terwijl je livestreamt naar Twitch of YouTube. De speciale hardware-encoder van de GeForce GTX 1660 Ti is 15% efficiënter dan grafische kaarten van de vorige generatie en is geoptimaliseerd voor Open Broadcaster Software (OBS).*

Stream als een pro

Geforce Experience

GEFORCE EXPERIENCE

Maak en deel video's, screenshots en livestreams met vrienden. Houd je stuurprogramma's up-to-date. En optimaliseer je game-instellingen. Met GeForce Experience™ kan het allemaal. Het is de perfecte aanvulling op je GeForce-laptop.

Wisper mode

WHISPER MODE

Je op voeding aangesloten GeForce GTX 1660Ti-laptop is nu veel stiller tijdens het gamen. De framesnelheid van de game wordt intelligent beheerd terwijl tegelijkertijd de instellingen van de grafische kaart worden geconfigureerd, om het stroomgebruik zo efficiënt mogelijk te maken.

Nvidia Battery Boost

NVIDIA BATTERY BOOST

Weg met die laptoplader en game waar je maar wilt. NVIDIA Battery Boost™ levert de prestaties en langere batterijduur die je nodig hebt om je tegenstanders te verslaan.

Nvidia Ansel

NVIDIA ANSEL

Met deze krachtige fotomodus maak je professionele foto's van je games als nooit tevoren. Leg je briljantste game-ervaringen vast en deel ze via stereoscopische HDR-foto's met een geweldige resolutie en 360-gradenweergave.

Nvidia Shadowplay

NVIDIA SHADOWPLAY

Maak gameplay-video's, screenshots en livestreams van hoge kwaliteit en deel ze met je vrienden.

Game ready stuurprogramma

GAME READY STUURPROGRAMMA'S

Ervaar de hoogst mogelijke prestaties en meest vloeiende ervaring vanaf het moment dat je begint met gamen.


nvidia green line
nvidia partners

© 2019 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, het NVIDIA-logo, GeForce, GeForce Experience, NVIDIA BatteryBoost, NVIDIA Turing, Optimus en ShadowPlay zijn geregistreerde handelsmerken en/of handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en copyrights zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

© 2018 Square Enix Limited. Ontwikkeld door Eidos Interactive Corporation. © 2017 Bethesda Softworks LLC, een bedrijf van ZeniMax Media. Alle rechten voorbehouden. © 2018 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY, CALL OF DUTY BLACK OPS en het shield-logo zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc.

© 2019 Electronic Arts Inc., EA, het EA-logo, het DICE-logo, Battlefield, Battlefield V en het Battlefield V-logo zijn handelsmerken van Electronic Arts Inc. GEEN ENKELE FABRIKANT VAN WAPENS, VOERTUIGEN OF UITRUSTING IS BETROKKEN BIJ DEZE GAME OF HEEFT DEZE GAME GESPONSORD OF GESTEUND. Afbeeldingen afkomstig uit de in-game engine.

© 2019 Koch Media GmbH en gepubliceerd door Deep Silver. Ontwikkeld door 4A Games. 4A Games Limited en hun respectievelijke logo zijn handelsmerken van 4A Games Limited. Metro Exodus is geïnspireerd op de internationale bestsellers METRO 2033 en METRO 2035 van Dmitry Glukhovsky. Alle andere handelsmerken, logo's en copyrights zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

© 2019, Epic Games, Inc. Epic, Epic Games, het Epic Games-logo, Fortnite, het Fortnite-logo, Unreal, Unreal Engine 4 en UE4 zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Epic Games, Inc. in de Verenigde Staten en in andere landen. Alle rechten voorbehouden.