Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

RED HET UNIVERSUM

Marvel's Guardians of the Galaxy

Koop geselecteerde GeForce RTX Desktops en ontvang Marvel’s Guardians of the Galaxy.

Krijg Marvel's Guardians of the Galaxy bij aankoop van een geselecteerde Azerty-pc met Nvidia GeForce RTX-videokaart.
Trek de Star- Lord's laarzen aan voor een wilde rit door de kosmos in deze derde persoons actie adventure game, een een nieuwe kijk op Marvel's Guardians of the Galaxy. Met de onvoorspelbare Guardians aan je zijde, knal je je een weg van de ene explosieve situatie naar de andere, met originele en iconische Marvel-personages in een strijd om het lot van het universum. Je snapt het. Waarschijnlijk.

Liever een andere Azerty-pc?


Alle deelnemende Azerty-pc's
Azerty-pc's

CLAIMINSTRUCTIES

Actieperiode: 5 oktober 2021 - 25 oktober 2021, of zolang de voorraad strekt

Claimperiode bij NVIDIA: 5 oktober 2021 - 6 januari 2022

*Alle producten moeten 14 dagen na de aankoopdatum worden geclaimd

STAP 1

Koop gedurende de actieperiode een deelnemend product en ontvang product en factuur. Let op: om een gamecode te krijgen moet je het actieproduct binnen de actieperiode ontvangen! Pc's die na de actieperiode geleverd worden, komen dus niet in aanmerking voor deze actie.

STAP 2

Ontvang binnen 10 werkdagen je vouchercode per e-mail.*

STAP 3

Verzilver je vouchercode binnen de claimperiode van Nvidia volgens de stappen in de e-mail.


*Heb je 10 werkdagen na ontvangst van je factuur nog geen code ontvangen? Controleer dan eerst je spam-map. Staat je code daar ook niet in, laat het ons dan even weten via vouchers@azerty.nl. Zorg wel dat je dit uiterlijk 5 werkdagen voor het einde van de claimperiode bij Nvidia doet, zodat we nog op tijd naar je vraag kunnen kijken.

Actievoorwaarden van Nvidia zijn van toepassing. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Actie is van toepassing op aankopen met een factuurdatum tussen 5 oktober 2021 en 28 oktober 2021, of zolang de voorraad strekt (wat als eerste plaats vindt). Voor aankopen die niet uitgeleverd worden binnen de actieperiode wordt de factuurdatum automatisch geplaatst na de actieperiode, waardoor de aankoop niet meer in aanmerking komt voor de actie. Als er (een code voor) software bij de actie wordt geleverd en de software een leeftijdsbeoordeling van PEGI heeft ontvangen, dan verklaar je door het inwisselen van de code kennisgenomen te hebben van deze beoordeling en hieraan te voldoen. Indien je na verzilvering van de code('s) je product(en) retourneert onder het herroepingsrecht, komt het gebruiksrecht op de software te vervallen en behoudt Azerty zich het recht voor om een factuur te sturen ter hoogte van de originele verkoopwaarde van de betreffende software. Uitvoering van deze actie vindt volledig plaats via Nvidia, Azerty heeft geen invloed op de uitvoering van de actie. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig indienen van je aanvragen en het inwisselen van eventuele codes, als je niet in staat bent om dit binnen de claimperiode te voltooien kun je Nvidia en Azerty hier niet voor verantwoordelijk houden. Nvidia en Azerty behouden zich het recht voor om zonder verder bericht de actievoorwaarden tussentijds aan te passen, de inhoud van de bundel te wijzigen of de actie te beëindigen.