Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

GeForce RTX 3070

THE ULTIMATE PLAY

De GeForce RTX 3070 wordt aangestuurd door Ampere — de tweede generatie RTX-architectuur van NVIDIA. Gebouwd met verbeterde Raytracing-cores en Tensor Cores, nieuwe streaming multiprocessoren en supersnel G6-geheugen, geeft het je de kracht die je nodig hebt om door de meest veeleisende games te scheuren.

veelgestelde vragen
Geforce RTX logo

NVIDIA Ampere-architectuur

2e generatie

RT Cores

2x doorvoer


3e generatie

Tensor Cores

Tot 2x doorvoer


Nieuw

SM

2x FP32-doorvoer

NVIDIA Ampere-architectuur

Prestaties

Prestation

Gameprestaties (FPS) bij hoogste game-instellingen, 1440p, i9-10900K, 64 GB RAM, Win 10 x64 RTX ON is RT + DLSS. (10-serie is alleen RT, niet geschikt voor DLSS).

DLSS AI-VERSNELLING.

MAXIMALE FPS. MAXIMALE KWALITEIT. AANGEDREVEN DOOR AI.

NVIDIA DLSS is baanbrekende AI-rendering die framerates verhoogt met 1,5x* of meer voor beeldkwaliteit zonder concessies met behulp van de speciale Tensor Cores voor AI-verwerking op GeForce RTX. Dit biedt je een prestatieniveau dat hoog genoeg is om de instellingen en resoluties op te schroeven voor een ongelooflijke visuele ervaring. De AI-revolutie voor gaming is begonnen.

*Prestaties op basis van kwaliteitsmodus, gemiddeld aantal FPS in vijf games. Beeldmateriaal is opgenomen met een RTX 2060 op 3840x2160 bij maximale instellingen.

Kojima Productions Death Stranding

Raytracing

Raytracing is de heilige graal van gaming-graphics. De technologie simuleert het gedrag van licht in realtime voor filmische beelden in games met zelfs de meest intense visuele effecten.

WINNEN DRAAIT OM MILLISECONDEN

NVIDIA Reflex levert het ultieme competitieve voordeel. De laagste latentie. De beste responsiviteit. Aangestuurd door de GeForce RTX 30-serie GPU's en NVIDIA G-SYNC-gamingbeeldschermen. Neem je doelen sneller in het vizier, reageer sneller en verhoog de richtprecisie door middel van een revolutionaire reeks technologieën om de systeemlatentie voor competitieve games te meten en te optimaliseren.

VERHOOG JE CREATIVITEIT

Til je creatieve projecten naar een nieuw niveau met GeForce RTX 30-serie GPU's. Levert AI-versnelling in de beste creatieve apps. Ondersteund door het NVIDIA Studio-platform van speciale stuurprogramma's en exclusieve tools. En gebouwd om in recordtijd te presteren. Of je nu complexe 3D-scènes rendert, 8K-video's bewerkt of livestreamt met de beste codering en beeldkwaliteit, GeForce RTX GPU's bieden je de prestaties om je beste werk te leveren.

STREAM ALS EEN BAAS

Steel de show met ongelooflijke graphics en vloeiende livestreaming zonder haperingen. Combineer next-gen hardware-encoding en -decoding om te pronken met al je beste momenten in prachtige details. En de volledig nieuwe NVIDIA Broadcast-app tilt je livestreams naar een hoger niveau met krachtige AI-mogelijkheden om de geluids- en videokwaliteit te verbeteren met effecten als virtuele achtergrond, webcam auto-frame en microfoonruisverwijderaar. GeForce RTX 30-serie GPU's leveren de prestaties en beeldkwaliteit die je nodig hebt om je publiek het beste te geven, elke keer weer.


KOOP GEFORCE RTX

Gigabyte Gaming GeForce RTX 3070 OC 8G videokaart

Gigabyte Gaming GeForce RTX 3070 OC 8G

KOOP HIER
MSI GeForce RTX 3070 GAMING X TRIO Videokaart

MSI GeForce RTX 3070 GAMING X TRIO

KOOP HIER
MSI GeForce RTX 3070 VENTUS 2X OC Videokaart

MSI GeForce RTX 3070 VENTUS 2X OC


KOOP HIER

ASUS DUAL GeForce RTX 3070 OC Edition O8G videokaart

ASUS DUAL GeForce RTX 3070 OC Edition O8G

KOOP HIER
Inno3D GeForce RTX 3070 iChill X3 videokaart

Inno3D GeForce RTX 3070 iChill X3


KOOP HIER
PNY EPIC-X RGB GeForce RTX 3070 Triple Fan Gaming Edition XLR8 videokaart

PNY EPIC-X RGB GeForce RTX 3070 Triple Fan Gaming Edition XLR8

KOOP HIER

AZERTY SYSTEMEN

Azerty Gaming Platinum Intel - Core i7-10700K

Azerty Gaming Platinum

KOOP HIER
Azerty Gaming Esports RTX Premium - Core i5-10600K

Azerty Gaming Esports RTX Premium

KOOP HIERALLE GEFORCE RTX 3070 VIDEOKAARTEN

CLAIMINSTRUCTIES

Actieperiode: 29-10-2020 t/m 31-12-2020, of zolang de voorraad strekt

Claimperiode bij Azerty: 29-10-2020 t/m 19-02-2021

Claimperiode bij AMD: 29-10-2020 t/m 28-02-2021

STAP 1

Koop gedurende de actieperiode een deelnemende GeForce RTX 3090, 3080 of 3070 en ontvang product en factuur.

STAP 2

Vul het formulier in binnen de claimperiode van Azerty en ontvang binnen 5 werkdagen je vouchercode per e-mail.*

STAP 3

Verzilver je vouchercode binnen de claimperiode van Nvidia via GeForce Experience volgens de stappen in de mail.

STAP 4

Veel gameplezier!


CLAIM BIJ AZERTY DOWNLOAD GEFORCE EXPERIENCE

*Heb je na 5 werkdagen nog geen code ontvangen? Controleer dan eerst je spam-map. Staat je code daar ook niet in, laat het ons dan even weten via vouchers@azerty.nl.
Heb je geen Google account of wil je geen Google account? Stuur dan je aanvraag naar vouchers@azerty.nl met als onderwerp: Nvidia Vouchers