Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

GeForce RTX™ 3090

THE ULTIMATE PLAY

De GeForce RTX™ 3090 is in alle opzichten kolossaal krachtig en geeft je een volledig nieuw niveau aan prestaties. Deze wordt aangestuurd door Ampere - de 2e generatie RTX-architectuur van NVIDIA - waardoor de raytracing en AI-prestaties nog verder worden verhoogd met verbeterde Raytracing-cores, Tensor Cores en nieuwe streaming multiprocessoren. Bovendien heeft hij een verbluffende 24 GB aan G6X-geheugen, allemaal voor de ultieme gamingervaring.

Nvidia RTX 3080 Nvidia RTX 3090 veelgestelde vragen
Geforce RTX logo

NVIDIA Ampere-architectuur

2e generatie

RT Cores

2x doorvoer


3e generatie

Tensor Cores

Tot 2x doorvoer


Nieuw

SM

2x FP32-doorvoer

NVIDIA Ampere-architectuur

DLSS AI-VERSNELLING.

MAXIMALE FPS. MAXIMALE KWALITEIT. AANGEDREVEN DOOR AI.

NVIDIA DLSS is baanbrekende AI-rendering die framerates verhoogt met 1,5x* of meer voor beeldkwaliteit zonder concessies met behulp van de speciale Tensor Cores voor AI-verwerking op GeForce RTX. Dit biedt je een prestatieniveau dat hoog genoeg is om de instellingen en resoluties op te schroeven voor een ongelooflijke visuele ervaring. De AI-revolutie voor gaming is begonnen.

*Prestaties op basis van kwaliteitsmodus, gemiddeld aantal FPS in vijf games. Beeldmateriaal is opgenomen met een RTX 2060 op 3840x2160 bij maximale instellingen.

Kojima Productions Death Stranding

Raytracing

Raytracing is de heilige graal van gaming-graphics. De technologie simuleert het gedrag van licht in realtime voor filmische beelden in games met zelfs de meest intense visuele effecten.

8K HDR-gaming

Maak verbinding, game, leg vast en bekijk in briljante HDR op resoluties tot 8K met GeForce RTX 3090. HDMI 2.1 maakt het mogelijk om 8K-resolutie via één kabel over te brengen. Leg tot 8K HDR-beeldmateriaal vast met de GeForce Experience™ ShadowPlay™-functie en speel probleemloos af met AV1-decodering.

WINNEN DRAAIT OM MILLISECONDEN

NVIDIA Reflex levert het ultieme competitieve voordeel. De laagste latentie. De beste responsiviteit. Aangestuurd door de GeForce RTX 30-serie GPU's en NVIDIA® G-SYNC®-gamingbeeldschermen. Neem je doelen sneller in het vizier, reageer sneller en verhoog de richtprecisie door middel van een revolutionaire reeks technologieën om de systeemlatentie voor competitieve games te meten en te optimaliseren.

VERHOOG JE CREATIVITEIT

Til je creatieve projecten naar een nieuw niveau met GeForce RTX 30-serie GPU's. Levert AI-versnelling in de beste creatieve apps. Ondersteund door het NVIDIA Studio-platform van speciale stuurprogramma's en exclusieve tools. En gebouwd om in recordtijd te presteren. Of je nu complexe 3D-scènes rendert, 8K-video's bewerkt of livestreamt met de beste codering en beeldkwaliteit, GeForce RTX GPU's bieden je de prestaties om je beste werk te leveren.

STREAM ALS EEN BAAS

Steel de show met ongelooflijke graphics en vloeiende livestreaming zonder haperingen. Combineer next-gen hardware-encoding en -decoding om te pronken met al je beste momenten in prachtige details. En de volledig nieuwe NVIDIA Broadcast-app tilt je livestreams naar een hoger niveau met krachtige AI-mogelijkheden om de geluids- en videokwaliteit te verbeteren met effecten als virtuele achtergrond, webcam auto-frame en microfoonruisverwijderaar. GeForce RTX 30-serie GPU's leveren de prestaties en beeldkwaliteit die je nodig hebt om je publiek het beste te geven, elke keer weer.


KOOP GEFORCE RTX

De Gigabyte RTX 3090 EAGLE OC 24G

De Gigabyte RTX 3090 EAGLE OC 24G

KOOP HIER
MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24G OC

MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24G OC

KOOP HIER
TUF GAMING GEFORCE RTX 3090

TUF GAMING GEFORCE RTX 3090

KOOP HIER

ALLE GEFORCE RTX 3090 VIDEOKAARTEN

AZERTY SYSTEMEN

Gaming Diamond Ultimate AMD

Gaming Diamond Ultimate AMD

KOOP HIER
Gaming Diamond Ultimate Intel

Gaming Diamond Ultimate Intel

KOOP HIER
Azerty Gaming Diamond II

Azerty Gaming Diamond II

KOOP HIER
Gaming Diamond Shadow S.10/32

Gaming Diamond Shadow S.10/32

KOOP HIER