Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

SUPER FAST. SUPERNATURAL.

KOOP GEFORCE RTX, KRIJG CONTROL EN WOLFENSTEIN: YOUNGBLOOD.*

Neem het op tegen vijanden uit een alternatieve realiteit met een door NVIDIA® GEFORCE RTX™ aangestuurd systeem. Het revolutionaire RTX-platform biedt maximale prestaties en visuele beeldkwaliteit met realtime raytracing en extra krachtige AI-verwerking. GeForce RTX biedt de ultieme gamingervaring, of je nu andere dimensies verkent in het mysterieuze 'Oldest House'-gebouw in Control™, of een alternatief Parijs uit de jaren tachtig aan het bevrijden bent in Wolfenstein®: Youngblood™.

Voor een beperkte tijd krijg je Wolfenstein®: Youngblood™ en Control™ bij aankoop van een in aanmerking komende grafische kaart, gamedesktop of gamelaptop uit de GeForce RTX 20-serie.

NU KOPEN

Eén code per persoon

* Algemene voorwaarden zijn van toepassing.


CONTROL
MET GEFORCE RTX

WOLFENSTEIN: YOUNGBLOOD
MET GEFORCE RTX


Krijg Wolfenstein: Youngblood en CONTROL van Nvidia bij RTX-aankopen

Actieperiode: 9 juli 2019 t/m 16 september 2019, of zolang de voorraad strekt
Claimperiode vouchercode (bij Azerty): 9 juli 2019 t/m 9 oktober 2019
Claimperiode games (bij Nvidia): 9 juli 2019 t/m 16 oktober 2019
Geldig op alle losse Nvidia GeForce RTX 2080 Ti, RTX 2080, RTX 2080 Super, RTX 2070, RTX 2070 Super, RTX 2060 en RTX 2060 Super-videokaarten.
Let op: 1 vouchercode per order.

Hoe te claimen
Stap 1: Koop gedurende de actieperiode een deelnemend product.
Stap 2: Ontvang het product en de factuur.
Stap 3: Stuur binnen de claimperiode (bij Azerty) de factuur per email naar vouchers@azerty.nl met als onderwerp "Nvidia Super Fast Supernatural".
Stap 4: Ontvang binnen 5 werkdagen een vouchercode per email.
Stap 5: Download de nieuwste versie van GeForce Experience via nvidia.com/nl-nl/geforce/geforce-experience.
Stap 6: Verzilver de vouchercode binnen de claimperiode (bij Nvidia) via GeForce Experience.
Stap 7: Veel gameplezier!

Actievoorwaarden van Nvidia zijn van toepassing. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Actie is van toepassing op aankopen met een factuurdatum tussen 28 mei 2019 t/m 16 september 2019, zolang de voorraad strekt. Voor aankopen die niet uitgeleverd worden binnen de actieperiode wordt de factuurdatum automatisch geplaatst na de actieperiode, waardoor de aankoop niet meer in aanmerking komt voor de actie. Als de software een leeftijdsbeoordeling van PEGI heeft ontvangen, dan verklaart u door het aanvragen van de code kennisgenomen te hebben van deze beoordeling en hieraan te voldoen. Indien u na verzilvering van de code('s) uw product(en) retourneert onder het herroepingsrecht, komt het gebruiksrecht op de software te vervallen en behoudt Azerty zicht het recht voor om een factuur te sturen ter hoogte van de originele verkoopwaarde van de betreffende software. Uitvoering van deze actie vindt volledig plaats via Nvidia, Azerty heeft geen invloed op de uitvoering van de actie. Nvidia en Azerty behouden zich het recht voor om zonder verder bericht de actievoorwaarden tussentijds aan te passen, de inhoud van de bundel te wijzigen of de actie te beëindigen.

© 2019 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, het NVIDIA-logo, GeForce RTX en NVIDIA Turing zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de VS en andere landen. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken in eigendom van de respectieve ondernemingen. Wolfenstein: Youngblood is een fictieverhaal dat zich afspeelt in een alternatief universum in de jaren tachtig. Namen, personages, organisaties, locaties en evenementen zijn ofwel denkbeeldig of gefictionaliseerd. Het verhaal en de inhoud van deze game zijn niet bedoeld om, en moeten ook niet zodanig worden opgevat, op welke wijze dan ook de overtuigingen, ideologieën, gebeurtenissen, acties, personen of het gedrag van het naziregime goed te keuren of te verheerlijken, of zijn oorlogsmisdaden, genocide en andere misdaden tegen de menselijkheid te trivialiseren. © 2019 Bethesda Softworks LLC, een bedrijf van ZeniMax Media. MachineGames, Arkane, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax en gerelateerde logo's zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van ZeniMax Media Inc. in de VS en/of andere landen. Wolfenstein, id, id Software, id Tech en gerelateerde logo's zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van id Software LLC in de VS en/of andere landen. Control is een handelsmerk van Remedy Entertainment Oyj. Ontwikkeld door Remedy Entertainment, Plc. Gepubliceerd door 505 Games. Het Remedy-logo en Northlight zijn handelsmerken van Remedy Entertainment Oyj, geregistreerd in de VS en andere landen. 505 Games en het 505 Games-logo zijn handelsmerken van 505 Games SpA, en kunnen geregistreerd zijn in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere merken en handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Alle rechten voorbehouden.

*Zolang de voorraad strekt. In aanmerking komende grafische kaarten, desktops en laptops: GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080 Ti-desktop, GeForce RTC 2080 SUPER, GeForce RTX 2080, GeForce RTX 2080-desktop, GeForce RTX 2080-laptop, GeForce RTX 2070 SUPER, GeForce RTX 2070, GeForce RTX 2070-desktop, GeForce RTX 2070-laptop, GeForce RTX 2060 SUPER, GeForce RTX 2060, GeForce RTX 2060-desktop, GeForce RTX 2060-laptop. De game moet worden ingewisseld terwijl een in aanmerking komende grafische kaart is geïnstalleerd. De klant moet voldoen aan de leeftijdsvereisten voor de game om deze aanbieding in te wisselen. Vereisten regio/land: Sommige coupons kunnen alleen worden ingewisseld in bepaalde regio's of in de landen waar ze zijn aangeschaft. Wissel de code in de regio of het land van toepassing in. Lees de omschrijving van het product nauwkeurig op de website van de dealer of in de winkel om te controleren of het onderdeel is van de promotie.