Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

KOM ALS WINNAAR UIT DE STRIJD

Battle Royale-games hebben maximale fps nodig. Profiteer van het concurrentievoordeel dat je nodig hebt - mogelijk gemaakt door GeForce.

KOOP GEFORCE
nvidia rtx logo
header frames win games

ZONDER FRAMES IS HET AL GAUW GAME OVER

Een snellere grafische kaart levert hogere framesnelheden en hogere framesnelheden betekenen een snellere reactietijd. Dat is de reden waarom spelers met betere grafische kaarten gemiddeld hogere Kill/Death (KD)-ratio's hebben in Battle Royale.

grafiek 1

ONGEËVENAARDE PRESTATIES

GAMEN IN 240 FPS EN 144 FPS MET GEFORCE

Voor Fortnite, Apex Legends en PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS heb je de beste hardware nodig om te winnen. Grafische kaarten van GeForce zijn het belangrijkste onderdeel voor het bereiken van 240 of 144 fps in Battle Royale-games.

grafiek 2

NU WINKELEN

MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB

MSI GeForce RTX 2080
GAMING X TRIO 8GB

MEER INFO
MSI GeForce RTX 2070 ARMOR 8G

MSI GeForce RTX 2070
ARMOR 8G

MEER INFO
MSI GeForce RTX 2060 VENTUS 6G OC

MSI GeForce RTX 2060
VENTUS 6G OC

MEER INFO
nvidia green line
nvidia rtx logo

©2019 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, het NVIDIA-logo, GeForce, GeForce Experience en NVIDIA Turing zijn geregistreerde handelsmerken en/of handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en copyrights zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.