Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

nvidia rtx logo

16: DE NIEUWE
SUPERCHARGER

GEFORCE GTX 1660 TI, 1660 EN 1650

GeForce® GTX 16-serie grafische kaarten zijn gemaakt met de baanbrekende grafische prestaties van de award-winnende NVIDIA Turing-architectuur. Een GPU uit de 16-serie is een supercharger voor de populairste games van nu en nog sneller voor nieuwere titels. Kies voor beter gamen met GeForce GTX.

NU KOPEN
nvidia 1650 header

TURING SHADERS

Dankzij gelijktijdige uitvoering van floating point - en geheeltallige berekeningen, adaptieve shading-technologie en een nieuwe, uniforme geheugenarchitectuur met twee keer zoveel buffergeheugen als zijn voorganger, maken Turing shaders buitengewone prestatieverbeteringen mogelijk in de games van vandaag de dag.  Turing shaders maken de beste prestatieverbeteringen mogelijk in de games van nu. Krijg 1,4x efficiënter vermogen vergeleken met de vorige generatie voor een snellere, koelere en stillere game-ervaring met de voordelen van de geavanceerde grafische Turing-functies.

afbeelding turing shaders

DE BESTE
PRESTATIES

De GTX 16-serie is een dubbele upgrade ten opzichte van de 9-serie voor uw favoriete games en is 1,5X sneller dan de vorige generatie. De GTX 1660 en GTX 1660 Ti leveren de beste waarde en de beste framerates voor gaming met 1080p, terwijl de GTX 1650 de eenvoudigste manier is om te genieten van gaming met 60 FPS en de GeForce Experience. Win je volgende Battle Royale-wedstrijd met de GTX 1660 Ti of kies voor de GTX 1650 voor 10X sneller gamen dan met een geïntegreerde grafische kaart.

albeelding de beste prestaties

STREAM JE
GAMEPLAY

Geniet van ongekende prestaties en beeldkwaliteit terwijl je livestreamt naar Twitch of YouTube. De speciale hardware-encoder van de GTX 1660 Ti en 1660 is 15% efficiënter dan vorige generaties grafische kaarten en is geoptimaliseerd voor Open Broadcaster Software (OBS).

afbeelding stream je gameplay

GEFORCE EXPERIENCE

Maak en deel video's, screenshots en livestreams met vrienden. Houd je stuurprogramma's up-to-date en optimaliseer je game-instellingen. Met GeForce Experience™ kan het allemaal. Het is de perfecte aanvulling op je grafische kaart uit de GeForce-serie.

MEER INFO
afbeelding geforce experience

NVIDIA ANSEL

Met deze krachtige fotomodus maak je professionele foto's van je games als nooit tevoren. Je kunt nu je briljantste game-ervaringen vastleggen en delen via stereoscopische HDR-foto's met een geweldige resolutie en 360-gradenweergave.

MEER INFO
afbeelding nvidia ansel

MEER CREATIVITEIT,
MINDER WACHTTIJD

De speciale GPU-kracht versnelt de creatieve apps die je dagelijks gebruikt. In combinatie met NVIDIA Creator Ready-stuurprogramma's krijg je de beste prestaties en betrouwbaarheid om je creativiteit een enorme boost te geven. Wij zorgen voor de technologie zodat jij je kunt richten op je passie: creëren.

afbeelding meer creativiteit, minder wachttijd

nvidia geforce gigabyte 1650

Gigabyte GeForce GTX 1650
GAMING OC 4G

MEER INFO
nvidia geforce asus 1650

Asus ROG STRIX GTX1650
O4G GAMING

MEER INFO
nvidia geforce msi 1650

MSI GeForce GTX 1650
GAMING X 4G

MEER INFO
nvidia green line
nvidia partners

© 2019 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, het NVIDIA-logo, GeForce, GeForce Experience en NVIDIA Turing zijn geregistreerde handelsmerken en/of handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en copyrights zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

© 2019, Epic Games, Inc. Epic Games, het Epic Games-logo, Fortnite, het Fortnite-logo, Unreal, Unreal Engine 4 en UE4 zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Epic Games, Inc. in de Verenigde Staten en in andere landen. Alle rechten voorbehouden.

© 2018 Square Enix Limited. Ontwikkeld door Eidos Interactive Corporation. © 2017 Bethesda Softworks LLC, een bedrijf van ZeniMax Media. Alle rechten voorbehouden. © 2018 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY, CALL OF DUTY BLACK OPS en het shield-logo zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc.