Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid.

DE CODES ZIJN HELAAS OP. BEDANKT VOOR JE BEGRIP.

RTX DRIEDUBBEL PLEZIER

KOOP GEFORCE RTX, ONTVANG TOT WEL DRIE GAMES.*

NVIDIA® GeForce RTX brengt je de meest meeslepende game-ervaring. Of je nu tot je knieën in de loopgraven van Battlefield V staat, door de buitenaardse luchtruimen van Anthem vliegt, of probeert te overleven in de harde wereld van Metro Exodus.

Bij aankoop van een in aanmerking komende grafische kaart, gamedesktop of gamelaptop uit de GeForce RTX 2080 Ti- of 2080-serie ontvang je tijdelijk Battlefield V, Anthem en Metro Exodus. Koop een in aanmerking komende grafische kaart, gamedesktop of gamelaptop uit de GeForce RTX 2070- of 2060-serie en ontvang jouw keuze uit deze geweldige games.

NU KOPEN

Eén code per person

* Algemene voorwaarden zijn van toepassing.


KOOP GEFORCE RTX
2060 OF 2070 EN ONTVANG:

Battlefield V, Anthem of Metro Exodus
NU KOPEN

ANTHEM
MET GEFORCE RTX

Ontdek als een van de eersten de wereld van Anthem, word een Freelancer, uitverkoren om te vechten tegen de chaos, en orde te brengen met de macht van je Javelin.

METRO EXODUS
MET GEFORCE RTX

Duik in een grimmige en angstaanjagende postapocalyptische wereld die tot leven wordt gebracht door het verbluffende realisme van GeForce RTX en DLSS.


NVIDIA® GEFORCE RTX

GeForce RTX™ 2060

NU KOPEN

GeForce RTX™ 2070

NU KOPEN

GeForce RTX™ 2080

NU KOPEN

GeForce RTX™ 2080 Ti

NU KOPEN

Actieperiode: 5 maart 2019 t/m 4 april 2019, of zolang de voorraad strekt
Claimperiode vouchercode (bij Azerty): 5 maart 2019 t/m 28 april 2019
Claimperiode games (bij Nvidia): 5 maart 2019 t/m 2 mei 2019
Geldig op alle losse Nvidia GeForce RTX 2080, RTX 2080 Ti, RTX 2070 en RTX 2060-videokaarten.
Let op: 1 vouchercode per order.

CLAIM HIER

Hoe te claimen
Stap 1: Koop gedurende de actieperiode een deelnemend product.
Stap 2: Ontvang het product en de factuur.
Stap 3: Vul binnen de claimperiode (bij Azerty) het formulier in via de knop hierboven.
Stap 4: Ontvang binnen 5 werkdagen een vouchercode per email.
Stap 5: Download GeForce Experience via nvidia.com/nl-nl/geforce/geforce-experience
Stap 6: Verzilver de vouchercode binnen de claimperiode via GeForce Experience
Stap 7: Installeer de game of games. Veel gameplezier!

Om je factuur te uploaden heb je een Google-account nodig. Heb of wil je dat niet? Stuur dan je factuur per e-mail naar vouchers@azerty.nl met als onderwerp "Nvidia RTX Triple Threat Bundle". Het duurt dan wel langer voor je je code krijgt dan als je het formulier gebruikt.

Actievoorwaarden van Nvidia zijn van toepassing. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Actie is van toepassing op aankopen met een factuurdatum tussen 5 maart 2019 en 4 april 2019, zolang de voorraad strekt. Voor aankopen die niet uitgeleverd worden binnen de actieperiode wordt de factuurdatum automatisch geplaatst na de actieperiode, waardoor de aankoop niet meer in aanmerking komt voor de actie. Als de software een leeftijdsbeoordeling van PEGI heeft ontvangen, dan verklaart u door het aanvragen van de code kennisgenomen te hebben van deze beoordeling en hieraan te voldoen. Indien u na verzilvering van de code('s) uw product(en) retourneert onder het herroepingsrecht, komt het gebruiksrecht op de software te vervallen en behoudt Azerty zicht het recht voor om een factuur te sturen ter hoogte van de originele verkoopwaarde van de betreffende software. Uitvoering van deze actie vindt volledig plaats via Nvidia, Azerty heeft geen invloed op de uitvoering van de actie. Nvidia en Azerty behouden zich het recht voor om zonder verder bericht de actievoorwaarden tussentijds aan te passen, de inhoud van de bundel te wijzigen of de actie te beëindigen.